Etter en god runde for våre utvalgte i forrige uke med pene 71 poeng prøver vi oss på nytt før GW 6. De aller fleste FPL-managere må rydde plass til Sergio Agüero på topp, noe som fører til at mange har utløst wildcardet. Følgende spillere har vi troen på i den sjette runden av Fantasy Premier League. 

gwww

Keeper:
Claudio Bravo – 5,5 – Manchester City (Swansea, B)
Helt bakerst går vi for Citys nyervervelse fra Barcelona. Virker som et soleklart førstevalg hos de lyseblå, og selv om City ikke har vært pottetette bakover så er Swansea en motstander som kan stenges ute. Med mye rotasjon blant forsvarsspillerne kan keeperplassen hos Manchester City være veien å gå.

 

Forsvar:
Kyle Walker – 5,8 – Tottenham (Middlesbrough, B)
Tottenham-forsvareren er bankers på mange Fantasy-lag. Solid back som har mange kvaliteter fremover. I fire av fem runder så langt har engelskmannen fått minimum seks poeng. Med sine hyppige turer fremover er det gode muligheter for at Walker vil tilføye flere målgivende til de to han allerede har.

Leighton Baines – 5,6 – Everton (Bournemouth, B)
En tidligere Fantasy-favoritt som har falt drastisk i pris fra tidligere sesonger. Forstatt livlig langs venstresiden til Everton og skal forstatt være førstemann på listen når det gjelder straffespark. Forsvarsspilleren står med sytten poeng på siste tre, og flere kan det bli på Dean Court.

Leighton Baines of Everton celebrates scoring their first goal with Ross Barkley of Everton

GODT VALG: Leigton Baines (t.h.) går inn i en fin rekke med kamper. (Foto: BPI/Digitalsport)

Gareth McAuley – 4,8 – West Bromwich (Stoke, B)
Ligger for øyeblikket på en andreplass når det gjelder FPL-poeng blant forsvarsspillere. Alltid farlig på dødball og står med ett mål så langt denne sesongen. West Brom har også hold nullen to ganger og skal opp mot et Stoke-lag i fritt fall.

 

Midtbane:
Kevin De Bruyne – 10,7 – Manchester City (Swansea, B)
Manchester City og Pep Guardiola ser ut til å ha fått fart på sakene. I øyeblikket er det vanskelig å se hva som skal stoppe tabellederen. Swansea borte burde bli grei skuring og De Bruyne i storslag har allerede blitt kjøpt inn av nesten 300 000 etter forrige runde.

Roberto Firmino – 8,4 – Liverpool (Hull, H)
Sammen med Manchester City ser Liverpool ut som det laget i best form for øyeblikket. Men det er vanlig å få forventninger til Klopps mannskap etter en seier mot et storlag, før de røde går på en ordentlig skrell mot et lag lignende Hull. Likevel er troen der igjen på at Firmino og Liverpool skal ha full kontroll på Anfield denne helgen.

Roberto Firmino bli en nøkkelspiller i år (Foto: Kieran McManus / BPI)

I FORM: Roberto Firmino har vist stigende form i det siste. (Foto: Kieran McManus, BPI/Digitalsport)

Michail Antonio – 7,3 – West Ham (Southampton, H)
Fem mål hittil. Med en så vennlig pris er nesten for godt til å være sant. Med sin enorme hodestyrke i tillegg til Dimitri Payets pasningsfot, så er det ingen grunn til at det skal ende. West Ham sliter som lag, men så lenge Antonio leverer varene  er FPL-managerne fornøyde.

Nacer Chadli – 6,4 – West Brom (Stoke, B)
En tidligere populær spiller på Fantasy, men ble glemt bort på benken til Tottenham. Etter å ha skiftet beite til the Hawthorns ligger alt til rette at Chadli skal blomstre i spillet nok engang. Startet med et smell i forrige runde med to mål og to målgivende. Når Stoke venter til helgen, som lekker som en sil, er midtbanespilleren til 6,4 et attraktivt valg.

 

Angrep:
Sergio Agüero – 13,0 – Manchester City (Swansea, B)

Argentineren endevender hele spillet så fort han får en skade eller suspensjon. Nå er han tilbake og man skal ha en tøff psyke om man kjører uten. 24 poeng på tre kamper sier sitt. Bortekamp mot Swansea gjør ham til et klart kapteinsvalg.

Romelu Lukaku – 9,3 – Everton (Bournemouth, B)

Everton-angriperen har kommet tilbake med et smell. Hattrick borte mot Sunderland samt mål og assist forrige runde. Koster en god del mindre enn de aller største kanonene på topp, som gjør det enklere å få belgieren inn på laget. Mannen å satse på om du av en eller annen grunn ikke setter Agüero som kaptein.

Odion Ighalo – 7.3 – Crystal Palace (Burnley, B)

Capoue har stjålet overskriftene så langt, men med Watfords syv mål på de to siste skal det ikke mye til for at det løsner for den tidligere Tippeliga-spilleren. Står med ett mål og en målgivende hittil, men det kunne fort vært mer. Burnley borte er en god mulighet til å pynte på statistikken.

Odion Ighalo of Watford celebrates scoring his goal to make the score 1-1 during the Barclays Premier League match between Watford and Tottenham Hotspur played at Vicarage Road, London on 28th December 2015 -------------------- Kieran McManus / BPI Barclays Premier League 2015/16 Watford v Tottenham Hotspur Vicarage Road Stadium, Watford, United Kingdom 28 December 2015 ©2015 Kieran McManus / BPI all rights reserved

LØSNER DET? Odion Ighalo kan vise seg å bli en fin differensial denne helgen. (Foto: BPI/Digitalsport)

Benk:
Pickford (4,0, Sunderland), Capoue (5,0, Watford), Kingsley (4,1, Swansea), Wilson (4,0, Bournemouth)

NB! Absolutt forsvarlig å spille Capoue. Meget mulig vi vil få svi for å benke ham i nåværende form.  

Rundens kaptein:
Sergio Agüero – 
Vanskelig å se en grunn til å ikke kappe City-spissen. Iheanacho har dog vært god i Agüeros fravær, så det eneste må være en liten fare for rotasjon.

Rundens billigspiller:
Ilkay Gündogan (5,4) – 
Vartet opp med scoring i forrige match og kan spille en viktig rolle fremover. Her er det en større fare for rotasjon, men om han spiller, og med den formen City er i, så kan det bli mye valuta for pengene.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5%):
Nacer Chadli (1,8%) – 
Spennende spiller som ofte fyrer på alle sylindre når han først slår til. Borte mot Stoke gjør det ikke mindre fristende å få på midtbanespilleren.

Rundens donk (Valg av minst 15%):
Riyad Mahrez (18,2%) – 
Tøff bortekamp på Old Trafford denne helgen. Til en pris på 9,3 finnes det andre gode alternativer.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar