Det er endelig helg igjen, og det betyr ny Fantasy Premier League-runde. Runden sparkes i gang allerede fredag, som vil si at deadline er fredag 20:00. Etter en helt grei runde forrige helg, har vi store forhåpninger for denne runden. Her er våre 11 utvalgte.

skjermbilde-2016-09-29-kl-14-51-36

Keeper:

Maarten Stekelenburg – 5,0 – Everton (Crystal Palace, H)

Rundens keeper blir Stekelenburg. Står godt for et Everton-lag som kun har sluppet inn 4 mål hittil denne sesongen. Hjemme mot Crystal Palace bør det være muligheter for clean sheet, og dermed poeng til Stekelenburg.

Forsvar:

Antonio Valencia – 5,6 – Man Utd (Stoke, H)

Valencia er rundens førstevalg i forsvaret. Møter et Stoke-lag som har startet sesongen fryktelig dårlig. Man Utd kommer fra en kruttsterk 4-1-seier over Leicester. Valencia bør få med seg noe herfra.

Hector Bellerín – 6,5 – Arsenal (Burnley, B)

Clean sheet og assist forrige runde, mot ingen mindre enn Chelsea. Er som regel offensiv, og kombinerer veldig bra med Walcott på høyresiden. Bellerin kan definitivt bidra med Fantasy-poeng denne runden.

Gareth McAuley – 4,8 – West Brom (Sunderland, B)

Sistemann i forsvaret er Gareth McAuley. West Brom slipper ikke inn mye mål, og selv om McAuley ikke har fått veldig mye poeng de siste rundene, så har vi troen på ham borte mot et ikke altfor sterkt Sunderland.

Midtbane:

Juan Mata – 7,4 – Man Utd (Stoke, H)

Med Rooney benket, er Juan Mata tilbake i varmen for Manchester United. Hadde en stor kamp mot Leicester med både mål og assist, og for nok sjansen på nytt i 10´er-rollen for Mourinhos Manchester United.

I FORM: Kan Mata fortsette der ha slapp mot Leicester? (FOTO: Greig Cowie / BPI)

I FORM: Kan Mata fortsette der han slapp mot Leicester? (FOTO: Greig Cowie / BPI)

Alexis Sánchez – Arsenal (Burnley, B)

Har virkelig funnet godformen i det siste, med både mål og assist mot Chelsea. Ga i tillegg to målgivende mot Basel i midtuken. Når Sánchez er i form bør han inn på Fantasy-laget, og borte mot Burnley er han også et potensielt kapteinsvalg.

Heung-Min Son – 7,5 – Spurs (Man City, H)

Son fikk sjansen borte mot Stoke i GW 4, og tok vare på sjansen. Siden har det blitt 4 mål på 3 Premier League-kamper i tillegg til mål i Champions League. Møter et uhyre sterkt City-lag, men de blå fra Manchester har ikke hatt for vane å holde nullen, da de senest slapp inn 3 mot Celtic. Det er lov å håpe på et målrikt oppgjør på White Hart Lane.

Adam Lallana – 7,2 – Liverpool (Swansea, B)

Lallana har startet sesongen forrykende, og er en av de viktigste spillerene til Klopp. Jobber alltid helhjertet og kommer til sjanser. Ett mål og to assist sist runde, bør gi selvtillit. Sammen med resten av de offensive midtbanespillerene i Liverpool blir det nok liv i Wales, også til helgen.

Angrep:

Sergio Agüero – 13,0 – Man City (Spurs, B)

Kom tilbake med et smell forrige runde, og den lille argentineren er umulig å komme utenom på Fantasy. Bortekamp mot Tottenham er definitivt ikke den enkleste kampen i år, men Agüero kan score mål mot hvem som helst – også mot Spurs.

ALLTID BANKERS: Agüero er fast på mange Fantasy-lag.(Foto: Matt West, BPI).

ALLTID BANKERS: Agüero er fast på mange Fantasy-lag. (Foto: Matt West, BPI).

Charlie Austin – 6,3 – Southampton (Leicester, B)

Et lite langskudd på topp denne runden. Storspilte mot West Ham sist, og vi håper han tar med seg den gode formen til King Power Stadium. Er også nokså billig, og har vist tidligere at han kan levere målpoeng.

Romelu Lukaku – 9,3 – Everton (Crystal Palace, H)

Sistemann ut er den store belgieren, Romelu Lukaku. Med 4 mål på 2 kamper, før 1-0-tapet for Bournemouth, er han i form. På hjemmebane mot et varierende Crytal Palace-lag satser vi på at Lukaku netter et par mål – og kanskje et nytt hattrick?

Benk: Pickford (4,0, Sunderland), Capoue (5,0, Watford), Kingsley (4,1, Swansea), Wilson (4,0, Bournemouth)

Rundens kaptein:

Alexis Sánchez – Den fotrappe chileneren får kapteinsbindet denne runden. Er i kanonform om dagen, noe som forhåpentligvis fortsetter til helgen.

Rundens billigspiller:

Alex Iwobi (5,8) – Er fast på et Arsenal i form. Er absolutt i stand til å lage trøbbel sammen med Özil, Sanchez og Walcott.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):

Juan Mata (2,2%) – Spanjolen er kun valgt av 2,2%, og møter ligaens nest dårligste lag. Dette er potensielt gull.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Kyle Walker (33,8%) – Har hatt en fantastisk åpning på sesongen, med mest poeng av alle forsvarerene. Vi tror Walker kommer til å få det tøft mot et knallsterkt City-lag.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar