Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball og norsk lokalfotball.

 

Helgens firling
Atletico Madrid @ 1,92
Chelsea ledelse til pause @ 1,95
West Ham @ 2,27
Arsenal ledelse til pause @ 1,80 
Total odds: 15,30
__________________

Fotballsonens «sikre» trippel
Juventus @ 1,30
Lura @ 1,50
Barcelona @ 1,41
Total odds: 2,75
_________________

Helgens frekke dobbel
Cristiano scorer 2 mål eller flere @ 3,00
Zlatan scorer 2 mål eller flere @ 4,80
Total odds: 14,40

___________________________________________

Premier League

Everton – Crystal Palace (fredag 21:00)
Premier League runden settes i gang på Goodison Park med Everton som tar imot et Crystal Palace lag som ser ut til å ha prikket inn formen akkurat tidsnok til dette oppgjøret. En litt tung start på sesongen med to strake tap, er nå snudd til tre strake seiere på tre siste og sitter på 7.plass med 10 poeng. Mest imponerende må være snuoperasjonen borte mot Sunderland fra 2-0 til 2-3 seier sist. Christian Benteke med vinnermålet sist måles mot sin landsmann Romelu Lukaku ikveld som selv står med imponerende stats denne sesongen så langt. Fire mål på fem spilte kamper er ikke verst for Lukaku og selv om det ble 1-0 tap mot Bournemouth sist skal vi ikke se bort ifra at den høyreiste belgieren kan finne nettmaskene her.
Crystal Palace er et vanskelig lag å møte akkurat nå, formlaget får hele 5,15 i odds på seier, mens 1,73 på Everton ikke er særlig fristende. Det er også bekreftet av Koeman at Baines ikke starter, en Ross Barkley  ut av form og borteseier ser plutselig ikke så gale ut, for å sikre spillet litt mer kjører vi på med uavgjort eller borteseier til meget pene 2,15.
Fotballsonen spiller:  Double Chance x2 (UB) @ 2,15


Swansea – Liverpool (lørdag 13:30)
Slik Liverpool har spilt i år skal man ikke se vekk fra nok en Liverpool-seier, men er det så enkelt borte mot Swansea? Chelsea snublet i det som ble 2-2, Manchester City vant riktignok 1-3 etter en omdiskutert straffesituasjon på stillingen 1-1 godt uti andre omgangen, og vi kan fort se Liverpool slite med å bryte ned et Swansea-lag som kanskje er i sin tøffeste periode med tanke på kampprogrammet. Coutinho, Lallana og Milner stod igjen med fire mål mellom seg i hjemmekampen mot Hull sist. Begge lag er forventet å starte med noenlunde lik lagoppstilling som sist. Llorente er mannen å se opp for hos Swansea, fyrtårnet fra baskerland hadde en nydelig scoring mot City sist, og det kan bli flere. Selv om vi gjerne tror på Liverpool-seier her, nettopp grunnet kvaliteten i fotballen de spiller om dagen, så frister 1,46 lite på bortebane i Premier League, og vi ser større verdi i at begge lag scorer til 1,69.
Fotballsonen spiller: Both teams to score @ 1,69


Hull – Chelsea (lørdag 16:00)

Krisetilstander i Chelsea om dagen, med to strake tap mot henholdsvis Liverpool og Arsenal. Conte har ikke klart å vekke talentene sine helt opp og de har virket til de grader tafatte i de to siste oppgjørene. Forsvarstabbe etter forsvarstabbe med Gary Cahill, David Luiz og Ivanovic i spissen har også gjort sitt for å bulke selvtilliten innad laget. Costa ser per dags dato ut som det eneste lyspunktet i et ellers kaotisk Chelsea-lag. Nå har Conte fått en hel uke (fordelen av å ikke ha Europa-spill?) til å jobbe med spillerne, både mentalt og taktisk. Rapportene vil ha det til at både Ivanovic og Cahill kan se ut til å miste plassen, 3-4-3 formasjonen kan bli en realitet. Det blir spennende å se, uansett tilfelle så tror vi på et heltent Chelsea lag som ønsker å snu trenden.  Hull på sin side kommer fra et ydmykende 5-1 tap borte mot Liverpool og møter et Chelsea lag som må vinne for å ikke fall for langt bak topp fire plasseringen så tidlig i sesongen. Borteseier kan virke nærmest våre tanker, men igjen oddsen på borteseier er lite fristende med 1,49. At Chelsea derimot skal lede til pause gir pene 1,95 og det tror vi kan bli en realitet.
Fotballsonen spiller: Half time result (B) @ 1,95

 

Sunderland – West Bromwich (lørdag 16:00)
Sunderland så ut til å kunne ta sin første seier sist helt til det 62.minuttet hvor snuoperasjonen til Crystal Palace startet. 2-0 og en fantastisk første omgang ble om til 2-3 og 0 poeng. Moyes har ikke fått sakene rett til nå, laget har ikke hengt sammen defensivt og både forsvarstabber og dårlig organisering har skyld. West Bromwich på sin side reddet ett poeng på overtid sist borte mot bunnlaget Stoke og var ikke særlig imponerende i spillet. Kan møte en formdupp nå mot et Sunderland som har både vært dårlig men også uheldig til nå, kan lykken snu for Moyes? Vi mener 2,45 på hjemmeseier er godt betalt her.
Fotballsonen spiller: H (Sunderland) @ 2,45

 

West Ham – Middlesbrough (lørdag 18:30)
Som Sunderland har West Ham også hatt mange nedturer denne sesongen så langt. Payet og Antonio har stått for det meste offensivt og resultert i sju mål, men det hjelper lite når laget lekker bakover med 16 baklengs. Bilic uttalte nylig om Cresswell som er på vei tilbake til full trening og Ayew som er ca 2-3 uker fra å være spilleklar. Dette er positive nyheter for et kriserammet West Ham lag som presterte kanskje over evne ifjor? Middlesbrough har heller ikke levert varene, et ellers defensivt lag i Championship har nå sluppet inn ni mål på første seks rundene. Aitor Karanka ser ut til å slite med å tilpasse laget til Premier League og kan fort gå på flere tap i nær fremtid, først opp er West Ham nå. Vi tror Payet skrur opp nivået og West Ham nå kan gå på sin andre seier og Bilic får vekk litt av presset. Best verdi får man på hjemmeseier her.
Fotballsonen spiller: H (West Ham) @ 2,27


Manchester United – Stoke (søndag 13:00)

Stoke så lenge ut som dumpekandidater i årets Premier League, med fire strake tap før de mistet to poeng på tampen mot West Bromwich sist. Stoke-laget ser mildt sagt ikke bra ut i år, lite henger sammen i spillet og resultatene taler for seg, selv med spillere tilbake fra skade hjalp det lite. United og Mourinho på sin side kommer fra tre strake seiere, mest imponerende er 4-1 seieren mot Leicester forrige runde. Zlatan har hatt en liten måltørke men registrerte seg på listen igjen senest torsdagskveld mot Zorya som matchvinner. Oddsen på at Zlatan skal score to eller flere mål mot et meget sårbart Stoke-lag er spennende og vi kan ikke la være å prøve.
Fotballsonen spiller: Zlatan to score 2 or more goals @ 4.80

 

Tottenham – Manchester City (søndag 15:15)
Rundens storkamp tar sted på White Hart Lane, Pep Guardiola og co gjester Pochettino. To lag som har imponert, City kanskje mest offensivt, Tottenham defensivt. Resultat? Målfattig tenker vi. City har fått noe kritikk for å ikke vært stabile nok bakover, Tottenham har manglet litt offensiv krutt, og når de to da møtes til storoppgjør kan det hele nøytraliseres i et oppgjør med lite mål. Dette er mellom 1. og 2.plass, laget som har scoret 18 mål vs laget som har kun sluppet inn tre mål. Oddsen er fristende.
Fotballsonen spiller: Under 2,5 mål @ 2,12

 

Burnley – Arsenal (søndag 17:30)Man vet Arsenal er i storform når Walcott scorer mål. 0-3 mot Chelsea ble fulgt opp av 2-0 hjemme mot Basel (burde kanskje vært 5-0 mot Basel). Laget spiller glitrende fotball, til tross for at Giroud er ute med skade er dybden med kvalitet såpass god at laget er godt rustet. Burnley på sin side tok en sterk hjemmeseier på mandag mot Watford, men faller nok litt for kort her mot Arsenal. Oddsen på vanlig borteseier er dog enda dårligere enn Chelsea og Liverpool og da må vi se litt alternativt for å få opp oddsen litt. Da ser Arsenal-ledelse til 1,80 spennende ut.

Fotballsonen spiller: Half time result B @ 1,80

_____________________________________________

Serie A

Empoli – Juventus (søndag 12:30)
Juventus har funnet formen igjen, 4-0 mot Cagliari, 0-1 mot Palermo og overkjøring i Champions League i midtuken med solide 0-4 mot Dinamo Zagreb gir all grunn til å være optimistisk over potensiell Juventus-seier mot Empoli på søndag. Vi spiller på ren B.
Fotballsonen spiller:  B (Juventus) @ 1,30

 

Roma – Inter (søndag  20:45)
Inter får det bare ikke til, ikke klarer de å holde en stabil seiersrekke gående og heller ikke klarer de å skape gode enkeltresultater? De slår Juventus og taper mot Sparta Praha. Ingenting stemmer 100%. De møter et nokså ustabilt Roma-lag på søndag til storoppgjør, men vi mener Roma har og bør ha favorittstempelet her, noe også 1,98 viser på oddsen. En Totti i form kan fort være forskjellen på lagene. Vi spiller på H.
Fotballsonen spiller:  H (Roma) @ 1,98

___________________________________________

Spania – Liga BBVA

Valencia – Atletico Madrid (søndag 12:00)
Det er få lag som kan matche nivået Atletico og Simeone presterer på om dagen, både i hjemlig liga men også i Champions League. Laget imponerer ikke bare med resultatene men også spillet deres, og slipper tilnærmet ikke inn noen mål. Bunnsolide bakover, effektive fremover. Valencia kan man ikke si det samme om, nylig sparket treneren og har en vanvittig oppover bakke foran seg. Kvalitetsforskjell på lagene og 1,92 på et av Europas heteste lag om dagen er ikke noe vi takker nei til.
Fotballsonen spiller: B (Atletico Madrid) @ 1,92

 

Real Madrid – Eibar (søndag 16:15)
Mye kritikk mot Cristiano Ronaldo før Champions League møtet mot Dortmund om målformen og alderen og holdningene. Holdningene vil nok kritikken fortsette med, men målformen kan fort være midlertidig. Cristiano fant nettopp nettmaskene mot Dortmund og kan fort finne den flere ganger mot Eibar. Etter flere dårlige prestasjoner i ligaen må Zidane sitt mannskap nå prestere og vi kan fort få målfest og da er ofte Cristiano blant målscorerne. 
Fotballsonen spiller: Cristiano to score 2 or more goals @ 3,00

Celta Vigo – Barcelona (søndag 20:45)
Med ett poeng bak Real Madrid, ett poeng foran Atletico Madrid, blir Barcelona nødt til å vinne denne kampen. Uten Messi, men med Suarez og Neymar, dette er en kamp Barcelona skal og bør vinne. Vi mener dette er en klar borteseier og følger det.
Fotballsonen spiller: B (Barcelona) @ 1,41

___________________________________________

Norge –  Lokalfotball

Lura – Mandalskameratene (lørdag 15:00)
Lura står uten tap på de siste elleve kampene og står nå foran kampen som kan forme sesongen deres, nemlig hjemme mot Mandalskameratene. Lura med 36 poeng har et greit gap ned til MK på 31 poeng, men med tap er alt åpent igjen, med seier er det mye som skal til for at de ikke skal klare topp fem.
Les litt mer her om Lura i forkant av denne kampen: http://www.dagsavisen.no/stavanger/lura-i-kanonform-elleve-uten-tap-1.783873

Vi mener Lura har alle forutsetninger til å ta en komfortabel hjemmeseier mot laget som slo dem sist. 1,50 er godt betalt.
Fotballsonen spiller: H (Lura) @ 1,50

 

Madla – Skarphedin  (lørdag 27.aug  15:30)
Selv om Madla nå med fire poeng gap ned til 3.plassen Start 2, er relativt trygge på «opprykk» eller det å holde seg i det nye 3.div systemet for neste år, kan en seier mot Skarphedin nærmest sette spikeren i kista for Stavanger-laget. En nydelig form på de blå med tre strake, sterke seiere mot Vigør, Express og Viking2 gjør at de er storfavoritter til dette oppgjøret. Oddsen på hjemmeseier er ikke spillbar med 1,10, men dette kan fort bli en kamp med mange mål. Over 3,5 gir 1,40 og det kan prøves.
Fotballsonen spiller: Over 3,5 mål i kampen @ 1,40

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar