Bundesligaen er tilbake etter landslagspausen og Fotballsonen har tatt en titt på rundens beste kamper for de som er glad i tysk fotball.

 

Fredag kl 20:30
Borussia Dortmund – Hertha Berlin

De to lagene nærmest Bayern München sparker I gang runden fredag kveld. På hver sin banehalvdel står to av ligaens toppscorere, med fem mål hver, Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang og bortelagets Vedad Ibisevic. Dortmund tapte forrige kamp mot Bayer Leverkusen mens Hertha slo Hamburg.

Hertha viste forrige sesong at de slet med de store lagene og kan fort få trøbbel her. Det ble 3-0 tap for Bayern München for noen uker siden og Dortmund er på papiret et bedre lag, selv med mange av sine antatt beste ute, enn fjorårets overraskelse. Vi tror Dortmund går forbi Hertha Berlin etter denne runden.

Utilgjengelige spillere:

Dortmund:
Skadet: S. Bender, Durm, Guerreiro, Piszczek, Sokratis, Subotic, Castro, Reus, Schürrle, Ramos.
Suspendert: –

Hertha:
Skadet: 
Körber, Pekarik, Darida, Duda, Lustenberger.
Suspendert: –

Odds fra Nordicbet:
H: 1.33           
 U: 5.50          B: 8.50

 

Lørdag kl 15:30
Borussia Mönchengladbach – Hamburg

Hamburg har fått en forferdelig start på sesongen og står uten seier på de første seks kampene. Det har ført til at Bruno Labbadia ble sparket og tidligere Hoffenheim-trener Markus Gisdol er blitt ny sjef på Volksparkstadion. Det er dog ingen enkel kamp som venter Gisdol I sin andre kamp som Hamburg-sjef. I debuten ble det 2-0 tap for Hertha Berlin og nå venter et Gladbach som er ute etter å revansjere det pinlige 4-0 tapet for Schalke rett før landslagspausen.

Vi tror Mönchengladbach vinner denne selv om de må unnvære fjorårets store målscorer Raffael så bør de kunne hamle opp med et ganske tafatt Hamburg.

Utilgjengelige spillere:

Gladbach:
Skadet: 
Alvaro Dominguez, Doucouré, Drmic, Raffael
Suspendert: –

Hamburg:
Skadet: Djorou
Suspendert: –

Odds fra Nordicbet:
H: 1.64           
 U: 4.10            B: 5.00

 

Søndag kl 17:30
Wolfsburg – RB Leipzig

Leipzig har begynt sin første sesong på øverste nivå veldig bra og er ubeseirede helt oppe på en femteplass på tabellen. Wolfsburg har derimot begynt sin sesong like dårlig og har kun en seier på de første seks, helt tilbake I åpningsrunden mot Augsburg. I den formen Leipzig er i nå kan de veldig fort slå Wolfsburg som virkelig må ta seg sammen, hvis ikke begynner det fort å bli varmt under føttene på Dieter Hecking etter et par lett varierende sesonger I Bundesligaen bak seg.

Fotballsonen tror RB Leipzig beholder den gode formen og tar med seg i hvertfall et poeng hjem, om ikke alle tre.

Utilgjengelige spillere:

Wolfsburg:
Skadet: Jung, Azzaoui, Didavi, Guilavogui.

Suspendert: –

RB Leipzig:
Skadet: 
Gipson, Klostermann.
Suspendert: –

Odds fra Nordicbet:
H: 2.35           
 U: 3.35            B: 3.00

 

Øvrige kamper:

Lørdag kl 15:30

Køln – Ingolstadt

Augsburg – Schalke

Hoffenheim – Freiburg

Eintracht Frankfurt – Bayern München

Lørdag kl 18:30

Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Søndag kl 15:30

Mainz – Darmstadt

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar