Endelig er landslagspausen over, og vi står fremfor en ny runde med fantasy. Det kan være en vanskelig runde med tanke på spillere som har vært på landslagsreise, hvor managere kan tenkes å hvile/spare spillere. Det er også en del spillere som kommer hjem med skader. Her er vårt forslag til denne runden.


fotballsonen-fantasy-lag-gameweek-8

 

Keeper:

Fraser Forster – 5,0 – Southampton (Burnley, H)

Vi velger Fraser Forster som keeper denne runden. Står bak ett ganske sikkert forsvar, hvor de har sluppet inn 6 mål på 7 kamper. Hjemme mot Burnley er det gode muligheter for å holde nullen, hvor de ikke har scoret på bortebane enda (2 kamper), og bare har scoret 5 mål på 7 kamper.

 

Forsvar: 

Virgil Van Dijk – 5,4 – Southampton (Burnley, H)

Virgil Van Dijk er lederen i Southamptons forsvar, og laget har bare sluppet inn 6 mål på 7 kamper. 3 av 7 kamper har endt med clean sheet. Er også meget farlig på offensive døballer.

SOLID: Virgil Van Dijk er en del av en solid forsvarsfirer hos Southampton (Foto: BPI)

SOLID: Virgil Van Dijk er en del av en solid forsvarsfirer hos Southampton (Foto: BPI)

Adam Smith – 4,6 – Bournemouth (Hull, H) 

Bournemouth står med 2 clean sheets på de siste to kampene, hvor Adam Smith er fast på laget. Høyrebacken er den spilleren i Bournemouth’s forsvarsrekke som har flest poeng på fantasy til nå med 27. Vil nok også være med mye fremover hvor de vil spille offensivt mot Hull på hjemmebane.

Kyle Walker – 6,0 – Tottenham (WBA, B) 

Høyrebacken er en del av ett Tottenhamforsvaret som bare har sluppet inn 3 mål på 7 kamper, og har 4 clean sheets. Står med hele 40 poeng før denne runden. Skaper også mye fremover med sin store hurtighet.

 

Midtbane:

Alexis Sanchez – 11,3 – Arsenal (Swansea, H) 

Arsenal er i form igjen i serien med 5 strake seire, hvor Alexis Sanchez er deres toppscorer med 4 mål på 7 kamper. Har også blitt brukt som spiss de forrige kampene med suksess, noe som fort kan skje igjen. Er en risiko for at Wenger kan hvile han eller bytte han ut i løpet av kampen p.g.a lang reise til Sør-Amerika.

Theo Walcott – 7,7–  Arsenal (Swansea, H) 

Theo Walcott har vært i meget god form denne sesongen, hvor han står med 3 scoringer og 2 målgivende. Spiller mest sannsynlig høyreving i denne kampen, og mot Swansea er det gode sjanser for at engelskmannen ordner målpoeng.

I FORM: Theo Walcott har briljert på høyrekanten for Arsenal denne sesongen

I FORM: Theo Walcott har briljert på høyrekanten for Arsenal denne sesongen (Foto: BPI)

Marco Arnautovic – 7,2 – Stoke (Sunderland, H) 

Stoke har startet sesongen forferdelig, men har nok fått selvtillit med 1-1 borte mot Manchester Umoted sist. Møter Sunderland som sliter veldig bakover. Marco Arnautovic står for det meste offensivt for Stoke og bør kunne skape en del her. Scoret i landsslagspausen og har en scoring i PL.

Heung Min-Son – 7,7 – Tottenham (WBA, B) 

Sør-Koreaneren har vært i meget god form i det siste, med scoring mot Middlesborough og mot CSKA i CL. Var også meget nære scoring mot Man City sist kamp. Store muligheter for at han spiller spiss, noe han gjorde mot Man City sist med stort hell. Har 43 poeng, mest av midtbanespillerne hos Spurs.

 

Angrep: 

Sergio Aguero – 13,1 – Man City (Everton, H) 

Sergio Aguero velges selvfølgelig igjen på topp, selv om han gikk målløs mot Tottenham sist. Var derimot meget nære og score i den kampen. Står med 5 mål på 5 kamper. Er risiko for at han kjenner den lange reisen fra Sør-Amerika på landslagsopphold og blir byttet ut tidlig i 2. omgang, særlig hvis de leder mye.

Christian Benteke – 7,7 – Crystal Palace (West Ham, H)

Benteke er i form etter scoring i 2 kamper på rad (mot Sunderland og Everton). Kraftspissen kan fort komme til å score igjen her mot ett svakt West Ham-forsvar som har sluppet inn 17 mål på 7 kamper.

Christian Benteke møter et Stoke med 10 baklengs på 4 kamper (Foto: Michael Zemanek, BPI).

MÅLFARLIG: Benteke jakter sin tredje scoring på 3 kamper (Foto: Michael Zemanek, BPI).

Charlie Austin – 6,3 – Southampton (Burnley, H) 

Charlie Austin er i god scoringsform for Southampton, hvor han scorte mot West Ham for 2 runder siden, og avgjorde mot Swansea for 3 runder siden. På hjemmebane mot Burnley er det gode sjanser for at Austin nok en gang finner nettmaskene. Er også utvhilt etter en lang landslagspause.

 

Benk:

Pickford (4,0, Sunderland), Capoue (5,2, Watford), Wilson (4,0, Bournemouth), Kingsley (4,1, Swansea)

 

Rundens kaptein: 

Alexis Sanchez – Velger Sanchez her som er i scoringsform, hvor det er gode sjanser for scoringer mot Swansea. Man kan også velge Aguero, men han møter ett mye bedre forsvar hos Everton.

 

Rundens billigspiller: 

Nathan Redmond (5,9) – Spiller ving eller spiss, beroende på hvilken formasjon de spiller i. Har bare 1 scoring i år, men har skapt og brent mange sjanser så langt. Kan fort løsne nå hjemme mot Burnley.

 

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%): 

Charlie Austin (4,9%) – Startet på benken i sesongstarten, men har kommet seg på laget og er i god form nå. Måltyv som er ekstremt farlig i boksen, hvor det ikke hadde overrasket om han scorer hjemme mot ett bortesvakt Burnley.

 

Rundens donk (valgt av minst 15%): 

Wes Morgan (22,5%) – Leicester-forsvaret var meget solid i fjor, men i år har det slått store sprekker. Møter nå ett Chelsea som er revansjesugne etter en dårlig sesongstart, og det skal mye til for at Leicester holder nullen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar