U21-landslagssjef Leif Gunnar Smerud mener det er helt åpent om Norge klarer å kvalifisere seg til neste sommers europamesterskap.

Tidligere fredag ble det klart at Norge møter Serbia i play off om en plass i neste sommers u21-EM. Kampene spilles 11. november, med returoppgjør 15. november.

– Jeg anser det som 50-50 om vi klarer det eller ikke. Det er kun 12 lag som går til EM, så det er et trangt nåløye. Da er nivået på lagene i playoff, inkludert oss, bra. Vi hadde møtt en god motstander uansett og dette blir tett og jevnt, sier Smerud til NFF om motstanderen.

Selv er Smerud godt fornøyd med at de spiller borte først, og dermed får avslutte hjemme i Drammen.

– Det blir spennende å møte Serbia. Det er det eneste av de tre lagene vi ikke har møtt. Vi ser frem til å sette oss inn i de og gyve løs på den oppgaven. Å starte borte passer oss fint. Da får vi avslutte hjemme i Drammen, noe vi har gjort før. Jeg er veldig fornøyd med det, sier U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud ifølge fotball.no.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar