Det sier UEFAs nye president, Aleksander Ceferin.

Det melder Associated Press.

Ceferin sier han er åpen for at kampen skal kunne spilles i New York, og fremhever at det uansett er store avstander i Europa.

– Å dra fra Portugal til Aserbajdsjan, for eksempel, er nesten det samme som å dra til New York. For supporterne er det ikke et problem, men vi får se. Det er en europeisk turnering, så vi får tenke på det, sier Ceferin i intervjuet.

– Vi må sørge for at anbudsprosessen er veldig klar, for man kan ikke få finalen i Mesterligaen eller Europaligaen som en politisk tjeneste. Med en slik anbudsprosess kan jeg beskytte administrasjonen og meg selv. For hvis noen prøver å ringe oss, å presse oss, å spørre om en tjeneste, vil vi kunne ha et et klart svar: Beklager, men reglene er klare. Vi kan ikke gjøre det, sier Ceferin.

Samtidig åpner Ceferin for at semifinalene kan spilles i helgene, men at det er for tidlig å si noe konkret om det.

En kamp i helgen vil medføre at man kan spille på et tidspunkt som gjør at kampene ikke spilles midt på natten i Asia, og dermed kan man gjøre turneringen mer attraktiv for TV-rettigheter og sponsorer.

Aleksander Ceferin Uefa President  Roma 22-09-2016 Foro Italico  Logo Roma2020 european football championships unveiled  Foto Andrea Staccioli / Insidefoto

UEFA-PRESIDENT: Aleksander Ceferin. (Foto: Andrea Staccioli/Insidefoto)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar