Bundesligaen ruller fortsatt videre og det er gode kamper hele helgen igjennom. Fotballsonen har tatt en titt på noen av de og her er de vi føler det er verdt å følge litt ekstra med på denne helgen

Fredag kl 20:30
Hamburg – Eintracht Frankfurt

Hamburg står fremdeles uten en seier denne sesongen selv om det ble et hederlig 0-0 resultat med en mann mindre i over en time borte mot Borussia Mönchengladbach sist. Frankfurt har på sin side kommet meget godt ut av startblokkene og står med elleve poeng på de første syv. Eintracht klarte sågar som andre lag denne sesongen å ta poeng fra Bayern München selv om de også måtte avslutte kampen med en mann mindre.

Hamburg har kun scoret to mål på de første syv og det er nok det som feller Der Dino i denne kampen. Frankfurt sniker nok avgårde med seieren her.

Odds fra Nordicbet:
H: 2.50                 U: 3.15                 B: 2.85

 

Lørdag kl 15:30
Hertha Berlin – FC Köln

Fjerde mot andre i formiddagsrundens toppoppgjør fra hovedstaden. Köln er veldig overraskende ubeseiret så langt denne sesongen og står blant annet med uavgjort mot Bayern München og Wolfsburg samt seiere over RB Leipzig og Schalke. Vertene er ikke mye dårligere og har kun tapt mot Bayern så langt denne sesongen.

En jevn og tett kamp må forventes på Olympiastadion og uavgjort er kanskje det mest sannsynlige utfallet fra denne kampen.

Odds fra Nordicbet:
H: 2.60                 U: 3.05                 B: 2.90

Lørdag kl 18:30
Bayern München – Borussia Mönchengladbach

Rundens største oppgjør spilles litt senere på lørdagen når serieleder Bayern tar imot Gladbach som har hatt en litt vinglete start på sesongen. Andre Schuberts gutter står med 3-2-2 på sine første syv og har vist at når det først rakner så blir det noen mål i sekken. 4-0 mot Schalke og 3-1 mot Freiburg er resultatene fra de to tapene Gladbach har så langt i år og med et Bayern lag i scoringsform så kan det fort bli stygt hvis de skulle havne bakpå tidlig.

Bayern tar fort denne, men hvis de kommer seg til pause med 0-0 kan bortelaget fort finne på å overraske i andre omgang.

Odds fra Nordicbet:
H: 1.18                 U: 7.15                 B: 15.00

 

Øvrige kamper:

Lørdag kl 15:30

Ingolstadt – Borussia Dortmund

Bayer Leverkusen – Hoffenheim

Darmstadt – Wolfsburg

Freiburg – Augsburg

Søndag kl 15:30

RB Leipzig – Werder Bremen

Søndag kl 17:30

Schalke – Mainz

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar