Vi går inn i en ny runde med friskt mot. Denne runden går vi for en forholdsvis billig angrepsrekke, men satser på at form og kampprogram vil trumfe prislappen. Det florerer dog med stjernespillere bakover på banen. Følgende spillere er med i ukens tips:

gw10

Keeper:
David de Gea – 5,5 – Manchester United (Burnley, H)
Fire baklengs på brua har nok ført til noen dårlige netter på hotellet for José Mourinho. Portugiseren er kjent for å være gjerrig bakover og viste det ved å knyte igjen sekken mot Manchester City i ligacupen. Med hjemmekamp mot Burnley til helgen er troen stor på at United vil stenge gjestene ute fra eget mål.

 

Forsvar:
Héctor Bellerin – 6,6 – Arsenal (Sunderland, B)
Sunderland ser falleferdige ut og en ekstremt offensiv Bellerin har gode sjanser til både målpoeng og clean sheet denne runden.

Kyle Walker – 6,1 – Tottenham (Leicester, H)

Spurs-backen er stabiliteten selv denne sesongen. Vært en garantist for poeng så langt  og Tottenham har enda ikke sluppet inn mål i åpent spill. Det taler til fordel for Walker til tross for at denne rundens motstander er fjorårets seriemester.

José Holebas – 4,7 – Watford (Hull, H)

En virkelig spennende FPL-spiller som har en vinbackrolle i et frisk Watford-lag. Forsvareren har allerede nettet to ganger og flere kan det bli mot et Hull i nedadgående form.

Jose Holebas of Watford -------------------- Michael Zemanek / BPI Football - Club Friendlies 2015 Watford v Sevilla Vicarage Road Stadium, Watford, United Kingdom 31 July 2015 ©2015 Michael Zemanek / BPI all rights reserved

FPL-FAVORITT: José Holebas har spilt seg inn i mange FPL-managere sine hjerter. (Foto: BPI/Digitalsport)

Midtbane:
Alexis Sanchez – 11,3 – Arsenal (Sunderland, B)
Denne rundens kaptein møter et lag som sliter om dagen. Sanchez skuffet mange i forrige runde, men vi tror han og Arsenal vil slå tilbake denne runden. Tre ganger denne sesongen har chileneren kommet over ti poeng i én kamp, noe som fort kan gjenta seg nå.

Theo Walcott – 8,1 – Arsenal (Sunderland, B)

Vi dobler opp med midtbanespillere fra Arsenal og smeller på med en engelskmann i storform. Prisen har steget drastisk i de seneste ukene, men prislappen på 8,1 kan fortsatt forsvares når man ser på poengene som har blitt levert.

Sadio Mané – 9,0 – Liverpool (Crystal Palace, B)

Liverpool har virkelig fått fart på sakene. Selv om vi har doblet opp med to fra Arseanal er det også forsvarlig å gjøre det samme fra Liverpool i tiden fremover. Kampprogrammet, egentlig frem til nyttår, er svært fristende og Alan Pardews gutter skal jobbe godt for å stenge angrepsrekken til Liverpool ute.

Eden Hazard – 9,8 – Chelsea (Southampton, B)

Belgieren er en nytelse å se på spille fotball. Chelsea har scoret syv mål på to kamper, hvor to er scoret av Hazard. Det har ført til seksten poeng på FPL-kontoen til vingen. Mange har kastet midtbanespilleren ut av laget sitt, så hvis man er rask kan man klatre oppover tabellene om Hazard skulle fortsette å levere.

Eden Hazard of Chelsea celebrates scoring a penalty goal after making it 2-1

I FORM: Er Eden Hazard tilbake for godt i det gode FPL-selskap? (Foto: Ben Queenborough, BPI/Digitalsport)

Angrep:
Romelu Lukaku – 9,7 – Everton (West Ham, H)
Everton-spissen leverer jevnt og trutt med FPL-poeng. Sniker til seg en assist eller mål i nesten hver eneste kamp. Mot et West Ham, som ikke har levd opp til forventingene, er det muligheter for den høyreiste spilleren.

Callum Wilson – 6,5 – Bournemouth (Middlesbrough, B)

To mål på de tre siste kampene viser at formen er i anmarsj. Nedsablingen av Hull for to runder siden viser at det absolutt finnes mål i dette Bournemouth-laget. Som det soleklare førstevalget på topp er Wilson et godt alternativ til en vennlig pris.

Troy Deeney – 7,1 – Watford (Hull, H)

Noe av det første man ser etter når man skal sette opp FPL-laget før en ny runde, er hvilket lag som møter Hull. «The Tigers» har femten baklengs på de siste fire. Watford er i dytten, og Deeney & co. kan straffe det nyopprykkede laget. Hvis du ser etter en differensialkaptein kan dette være mannen.

Troy Deeney of Watford applauds the fans at full time. -------------------- James Marsh / BPI Sky Bet Championship 2014/15 Brighton & Hove Albion v Watford American Express Community Stadium, Village Way, Brighton, United Kingdom 25 April 2015 ©2015 James Marsh / BPI all rights reserved

OUTSIDER: Kan Troy Deeney levere varene hjemme mot Hull? (Foto: James Marsh, BPI/Digitalsport)

 

Benk: Grant (Stoke), Joe Allen (Stoke), Erik Pieters (Stoke), Stephen Kingsley (Swansea).

 

Rundens kaptein:
Alexis Sanchez – 
Sanchez er en kvalitetsspiller som kan danse rundt med Sunderland-forsvaret på en god dag. Walcott er også et godt alternativ, men valget faller på chileneren – rett og slett fordi han er en bedre fotballspiller.

Rundens billigspiller:
Joe Allen (5,1) – 
Den lille waliseren er rundens billigspiller for andre runde på rad. Stoke står ovenfor en pen rekke med kamper og med målformen midtbaneeleganten har vist i senere tid kan prislappen på 5,1 absolutt forsvares.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):
Callum Wilson (4,4%) – 
Spiller på topp for et Bournemouth-lag i form og møter Middlesbroug denne helgen.

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Raheem Sterling (20,9%) – 
Både Manchester City og Sterling undepresterer om dagen. Vingen har ikke levert FPL-poeng på tre runder og the Hawthorns er ikke et sted man bare drar og plukker poeng.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar