Presset øker på Roberto De Zerbi, men det ser ut til at 37-åringen får en ny sjanse til å redde jobben i Palermo.

Roberto De Zerbi tok over som hovedtrener for Palermo da Davide Ballardini noe overraskende trakk seg etter den andre runden av årets sesong av Serie A. Men De Zerbi har så langt ikke klart å få Rosanero tilbake på vinnersporet. Klubben fra Sicilia står med stusselig seks poeng etter elleve kamper, og presset på De Zerbi blir stadig større. Og mange har spådd at gårsdagens nederlag mot Cagliari ville bli De Zerbis siste kamp som Palermo-trener.

Men overraskende nok ser det ut til at De Zerbi blir sittende i trenerstolen på Renzo Barbera, i hvert fall til etter søndagens hjemmekamp mot Milan. Palermos karismatiske president, Maurizio Zamparini, har sagt til Giornale di Sicilia at De Zerbi blir værende i Palermo.

– De Zerbi blir værende. Vi spilte en god kamp mot Cagliari. Vi må bare vente på at våre skadde spillere er tilbake igjen. Når de er tilbake, vil vi begynne å vinne igjen. Kanskje så snart som kampen mot Milan, sa Zamparini til Giornale di Sicilia, gjengitt av Football-Italia.

Palermos sportsdirektør, Daniele Faggiano, skal etter planen holde en presskonferanse i ettermiddag, men det ser ikke ut til at Roberto De Zerbi vil få sparken i dag.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar