Mikkel Diskerud reagerer på at Ola Kamara ikke ble kalt opp i landslagstroppen.

Kamara har hatt en god sesong for sitt Columbus Crew, og har scoret 16 mål og hatt to målgivende fordelt på 25 kamper(1859 minutter) i MLS denne sesongen. Det er nok til en sjetteplass på toppscorerlisten i MLS.

Det mener Diskerud er nok til at Kamara bør være ønsket i landslagstroppen av landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

– Ola Kamara med 16 mål og underbare assist på en halv sesong i MLS! Veldig rart at ikke Høgmo eller pressen i Norge vil ha han med i troppen, skriver norsk-amerikaneren på Twitter.

Sammenligner man Kamaras scoringstall med resten av MLS og justerer for spilletid, er Kamaras tall enda mer imponerende.

Kamara scorer 0,77 mål per 90 minutter. Kun Frank Lampard(0,84) og Bradley Wright-Phillips(0,78) finner nettmaskene oftere enn nordmannen i den amerikanske serien.

Dette er troppen

Høgmo har plukket ut følgende spillere til kampen mot Tsjekkia:

Rune Almenning Jarstein (Hertha Berlin), André Hansen (Rosenborg), Ørjan Nyland (Ingolstad), Omar Elabdellaoui (Olympiakos), Haitam Aleesami (Palermo), Jo Inge Berget (Malmö), Adama Diomande (Hull), Mats Møller Dæhli (Freiburg), Tarik Elyounoussi (Olympiakos), Vegard Forren (Molde), Pål André Helland (Rosenborg), Markus Henriksen (Hull), Even Hovland (Nürnberg), Ruben Yttergård Jenssen (Groningen), Stefan Johansen (Fulham), Joshua King (Bournemouth), Martin Linnes (Galatasaray), Håvard Nordtveit (West Ham), Martin Samuelsen (Blackburn), Per Ciljan Skjelbred (Hertha Berlin), Stefan Strandberg (Hannover), Jonas Svensson (Rosenborg), Alexander Söderlund (St. Etienne), Alexander Tettey (Norwich).

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar