Endelig er Premier League tilbake etter en helg uten landslagsfotball, og det ikke uten problemer. i Flere skader og usikkerheter bringer hodebry for Fantasy-managere. Her er våre tips for Gameweek 12:

fantasy2

 

Keeper:

Tom Heaton – 4,7 – Burnley (West Brom, B)

I en runde der svært få spillere tar en «sikker» clean sheet, velger vi å gå for Tom Heaton. Den tidligere Manchester United-keeperen har vist en fantastisk form i år, og selv om de ikke holder nullen, sørger han alltid for save-points. Møter West Brom på The Hawtorns som fort kan bli en kamp med lite mål, som igjen kan gi clean sheet.

Forsvar:

Chris Brunt – 4,9 – West Brom (Burnley, H)

Chris Brunt er førstemann ut i forsvarsrekka. Brunt og West Brom møter Burnley på hjemmebane, noe som klinger godt for Fantasy-managere. Han spiller i tillegg høyrekant, og ikke nok med det, så tar han dødballer også. Er altså en potensiell gullgruve i runde 12.

Seamus Coleman – 5,5 – Everton (Swansea, H)

En tidligere Fantasy-favoritt er tilbake i vårt tips for runde 12. Etter en katastrofal Gameweek 11 tror vi at Everton reiser seg igjen hjemme mot Swansea. Er alltid på hugget offensivt, noe som forhåpentligvis gir uttelling for backen.

Kan Seamus Coleman skaffe en clean sheet, og kanskje et målpoeng? (Foto: Paul Greenwood / BPI)

FANTASY-FACVORITT: Kan Seamus Coleman skaffe en clean sheet, og kanskje også et målpoeng? (Foto: Paul Greenwood / BPI)

Marcos Alonso – 6,0 – Chelsea (Middlesbrough, B)

Var for mange nokså ukjent før sesongen, men Marcos Alonso har blitt en åpenbaring for Chelsea etter det berømte formasjonsbyttet til Conte. Fem clean sheets og to målpoeng de fem siste kampene gir Fantasy-poeng, og vi håper på at den gode formen fortsetter, selv etter et lite landslagsavbrekk.

Midtbane:

Kevin de Bruyne – 10,8 – Man City (Crystal Palace, B)

Er alltid en av Citys beste spillere og er alltid sentral i det offensive spillet. Har vist god form i det siste, og vi velger og gi ny tillit til belgieren i runde 12. De Bruyne er i dyreste laget, men med både Eden Hazard og Alexis Sanchez usikre foran helgen, blir De Bruyne det eksklusive valget på vår midtbane.

Pedro – 7,2 – Chelsea (Middlesbrough, B)

Den lille spanjolen har vist sin klasse den siste tiden. Fikk sjansen i fraværet til Willian, og har ikke sett seg tilbake siden. Pedro har funnet tonen med både Costa og Hazard, noe vi så solide bevis på i forrige rundes lekestue mot Everton. Chelsea-fansen koser seg om dagen og Pedro er absolutt en av grunnene til det.

Robert Snodgrass – 5,5 – Hull (Sunderland, B)

Kanskje en liten overraskelse i rundens ellever. Startet på benken mot Southampton i runde 11, men Snodgrass kom inn etter en halvtime for en skadet Will Keane. Med friske bein stod Snodgrass i spissen for Hulls snuoperasjon. Skotten scoret det første målet og assisterte det andre. Mot Sunderland, som ikke er altfor solide bakover, kan det fort bli flere målpoeng for Snodgrass.

Philippe Coutinho – 8,7 – Liverpool (Southampton, B)

Liverpool ser nesten uslåelige ut om dagen, og det med Philippe Coutinho i spissen. 5 mål og 6 assists på de 11 første rundene er absolutt innenfor fra brassen. Sammen med Firmino og Manè og resten av Liverpool blir det utvilsomt produsert mål i rundene som kommer også. Coutinho tar også dødballer, noe som er en ekstra boost for Fantasy-managere.

Philippe Coutinho er inne i en fantastisk form for både klubb- og landslag. (Foto: Paul Greenwood / BPI)

FANTASTISK FORM: Philippe Coutinho er inne i en fantastisk form for både klubb- og landslag. (Foto: Paul Greenwood / BPI)

Angrep:

Sergio Agüero – 13,1 – Man City (Crystal Palace, B)

Det trengst egentlig ingen kommentar til hvorfor Agüero er på laget. Scorer som regel når han spiller, og forhåpentligvis spiller han også mot Crystal Palace. Er som alltid et kapteinsalternativ også, men ble slått på målstreken i dette racet. Så gjenstår det å se om Agüero motbeviser oss denne gangen.

Romelu Lukaku – 9,8 – Everton (Swansea, H)

Romelu Lukaku var i fin form før Everton ble nedsablet på Stamford Bridge. Har levert mål og assist på jevnlig basis hittil denne sesongen. Hjemme mot Swansea, som kun har vunnet èn kamp hittil denne sesongen, er det store sjanser for at Lukaku finner nettmaskene igjen. Everton har definitivt mye å bevise etter flausen sist, og vi har troen på Lukaku.

Jermain Defoe – 7,4 – Sunderland (Hull, H)

Jermain Defoe er sistemann ut i vår ellever. Ringreven fra England har 3. mest poeng av angriperene, etter Costa og Lukaku, og er stjernen i et Sunderland-lag i fritt fall. Leverer likevel målpoeng jevnlig. Sunderland-fansen vil utvilsomt forvente tre poeng på hjemmebane mot Hull, og vi har troen på at Defoe står i spissen for dette.

 

Benk: Grant (4,1, Stoke), Kingsley (4,1, Swansea), Love (4,1, Sunderland), Allen (5,4, Stoke)

 

Rundens kaptein:

Romelu Lukaku – Belgieren får kapteinsbindet denne runden, i hard konnkurranse med Agüero. Vi tror hjemmebanefordelen kan spille en rolle her, og velger derfor å gå for Lukaku.

Rundens billigspiller:

Chris Brunt (4,9) – En liten overraskelse som kanskje ikke gir vann i munnen, men er en av favorittene til clean sheet denne runden og er i tillegg involvert offensivt.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):

Harry Kane (5,5 %) – Fjorårets toppscorer er endelig tilbake fra skade. Var ikke helt 100 % mot Arsenal, men scoret likevel på straffe. En ekstra elg med fri kan bare være positivt for Kane.

Rundens donk (Valgt av minst 15 %):

Raheem Sterling (15,7 %) – Vanskelig å velge donk denne runden, men vi går for Sterling. Startet sesongen forrykende, men har dabbet av litt i de siste. Etter fem blanke runder på rad, blir Sterling ukens donk.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar