Italias landslagssjef, Giampiero Ventura, har kalt inn til en ny landslagssamling, bare dager etter den forrige.

En landslagspause er forbi og klubbfotballen starter opp igjen denne helgen. Og de fleste store ligaene spilles, med unntak av juleferie i noen land, uavbrutt frem til neste landslagspause som ikke er før i mars. Men for italias ferske landslagssjef, Giampiero Ventura, er det altfor lenge til mars. 68-åringen har allerede kalt inn spillere til en landslagssamling neste uke.

Bakgrunnen for den ekstraordinære samlingen er at Ventura vil ta en titt på spillere som kan være landslagsakutelle i 2017. Troppen består stort sett av unggutter som har utmerket seg denne sesongen for sine klubblag, pluss et par spillere  i sjiktet bak spilleren som er mer eller mindre faste på landslaget. Spillerne som er kalt opp er naturligvis ikke opptatt med spill i Europa-cupene den kommende uken. De 22 spillerne som er kalt opp følger under.

Keepere:
Alessio Cragno (Benevento)
Marco Sportiello (Atalanta)

Forsvarsspillere: 
Antonio Barreca (Torino)
Federico Barba (Empoli)
Mattia Caldara (Atalanta)
Andrea Conti (Atalanta)
Federico Dimarco (Empoli)
Armando Izzo (Genoa)
Lorenzo Tonelli (Napoli)
Francesco Zampano (Pescara)

Midtbanespillere:
Danilo Cataldi (Lazio)
Roberto Gagliardini (Atalanta)
Alberto Grassi  (Atalanta)
Manuel Locatelli (Milan)
Amato Ciciretti (Benevento)
Marco D’Alessandro (Atalanta)
Luca Garritano (Cesena)
Vittorio Parigini (Chievo)

Spisser:
Gianluca Lapadula (Milan)
Roberto Ingelse (Chievo)
Gianluca Caprari (Pescara)
Andrea Petagna (Atalanta)

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar