De aller fleste FPL-managere hadde en grå og trist runde i helga, og mange er ivrige etter å hente igjen det tapte. Følgende elleve spillere kan være lurt å vurdere før den trettende runden av Fantasy Premier League. 

gw13

Keeper:
Ron-Robert Zieler – 4,4 – Leicester (Middlesbrough, H)
I Kasper Schmeichel sitt skadefravær gir vi sjansen til Leicesters andrevalg. Kommer inn til en svært vennlig pris, og laget som stormer frem i Champions League kan fint stenge ute Middlesbrough.

Forsvar:
Laurent Koscielny – 6,6 – Arsenal (Bournemouth, H)

«The Gunners» står ovenfor en fin rekke med kamper som starter med Bournemouth på hjemmebane. Den franske stopperen står bokført med to nettkjenninger så langt denne sesongen, og mikser nok en scoring med clean sheet vil man nødig være foruten. Mulighetene er absolutt til stede denne helgen.

Chris Brunt – 4,9 – West Brom (Hull, B)

Brunt står oppført som forsvarspiller på Fantasy, men spiller midtbane for Tony Pulis. Nordiren er kjent for sin dødballs- og innleggsfot. Et spennende alternativ før West Brom går inn i et behagelig kampprogram.

José Holebas – 4,8 – Watford (Stoke, H)

Etter suspensjon er FPL-favoritten tilbake. De som har hatt grekeren på sitt lag over de seneste rundene, har fått svært god valuta for pengene. Som vingback er Holebas ivrig med fremover, og hjemme mot Stoke kan forsvareren plusse på enda flere poeng på sin FPL-konto.

Jose Holebas of Watford -------------------- Michael Zemanek / BPI Football - Club Friendlies 2015 Watford v Sevilla Vicarage Road Stadium, Watford, United Kingdom 31 July 2015 ©2015 Michael Zemanek / BPI all rights reserved

FPL-FAVORITT: José Holebas har sanket mye poeng denne høsten. (Foto: Michael Zemanek, BPI/Digitalsport)

Midtbane:
Alexis Sanchez – 11,3 – Arsenal (Bournemouth, H)

Chileneren er bankers på Arsenal-laget og er en viktig brikke for Arsene Wenger. Arsenal er nok lystne på å reise seg etter en meget tam kamp på Old Trafford. Det lukter mål av hjemmekamp mot Bournemouth, og Sanchez er en av flere gode alternativer for kapteinsansvaret denne helgen.

Philippe Coutinho – 8,6 – Roberto Firmino – 8,8 – Liverpool (Sunderland, H)

Vi smeller sammen to av Liverpools stjernespillere før møtet med bunnlaget Sunderland. De røde er inne i en veldig god periode. Til tross for 0-0 på St. Marys skortet det ikke på sjanser til å avgjøre matchen. Helgens motstander, Sunderland, vartet opp med en sjelden seier mot Hull, men har lekket som en sil bakover i kampene tidligere denne sesongen. Med det i bakhodet gir vi begge brasilianerne hos Liverpool sjansen.

Roberto Firmino bli en nøkkelspiller i år (Foto: Kieran McManus / BPI)

KLOPP-FAVORITT: Førstemann på blokka for Jürgen Klopp. (Foto: Kieran McManus, BPI/Digitalsport)

Matt Phillips – 5,1 – West Brom (Hull, B)

Vingen har overrasket med to mål og to målgivende på de to siste rundene. Når motstanderen heter Hull denne helgen, og prislappen er på 5,1, er det en svært fristende mann å sette inn på laget. En fin differensial til en billig penge.

Angrep:
Sergio Agüero – 13,1 – Manchester City (Burnley, B)

13, 13, 2, 16 og 2 er tallene argentineren kan vise til i bortekampene så langt. Mot Burnley kan helgens poengsum fort snike seg over titallet på nytt. Hvis Agüero er frisk er han alltid et kapteinsvalg, og denne helgen er intet unntak.

Sergio Aguero of Manchester City celebrates scoring his goal to make it 3--0 during the Barclays Premier league match between Manchester City and Aston Villa played at the Etihad stadium, Manchester on March 5th 2016 -------------------- Matt West / BPI Barclays Premier League 2015/16 Manchester City v Aston Villa Etihad Stadium, Ashton New Rd, Manchester, United Kingdom 05 March 2016 ©2016 Matt West / BPI all rights reserved

KAPTEIN: Vil Sergio Agüero eksplodere denne helgen? (Foto: Matt West, BPI/Digitalsport)

Diego Costa – 10,5 – Chelsea (Tottenham, H)

Premier Leagues toppscorer fortsetter å levere. Costa er en type spiller som ikke bryr seg om hva motstanderen heter. Den spanske landslagsspilleren kan levere uansett.

Salomon Rondon – 6,5 – West Brom (Hull, B)

Så lenge motstanderen heter Hull finkjemmer man det laget som skal spille mot tigrene for FPL-potensiale. Rondon har levert til godkjent med fire nettkjenninger hittil, og det er ikke noe annet lag i Premier League man heller vil møte enn Hull, for å pynte på målstatistikken.

Benk: Grant (Stoke),  Højberg (Southampton), Love (Sunderland), Kingsley (Swansea).

Rundens kaptein:
Sergio Agüero – 
«Always captain Agüero» har blitt et kjent uttrykk på Twitter. Lite svir så mye som å velge en annen kaptein i de rundene hvor City-spissen eksploderer.

Rundens billigspiller:
Matt Phillips (5,1) – 
Vært et friskt pust i de to siste rundene. Blitt hentet inn av mange denne uken, men kan absolutt fortsatt utgjøre en forskjell for ditt lag.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):
Olivier Giroud (1,7%) – 
Mulig en dristig differensial, men Giroud har vist igjen og igjen at han vet hvor målet står. Kommet inn og skaffet Arseanal poeng flere ganger, samt at franskmannen startet og scoret i ukens Champions League-kamp. Med fast plass på topp på Emirates kan angriperen bli gull fremover.

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Kyle Walker (37,2%) – 
Den mest eide forsvarsspilleren skal opp mot formlaget Chelsea. Mye skal til for å stoppe Costa & co. på Stamford Bridge.

Lykke til!

Send gjerne inn ditt lag på Twitter til @FantasyPLNorge

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar