Senad Lulic risikerer 10 kampers karantene for rasisme.

Det var i etterkant av gårsdagens Derby della Capitale at hendelsen med Lulic oppsto. Lazios bosniske venstreback var naturligvis frustrert over Lazios 2-0 tap mot erkerival Roma. Og i et intervju med den italienske TV-kanalen Mediaset Premium etter kampen skal Lulic ha kommet med rasistiske uttalelser rettet mot Romas Antonio Rüdiger, melder Football-Italia. Selv hevder Lulic at kommentarene ikke var rasistiske ment, og at hans uttalelser mot Rüdiger ikke har noe å gjøre med tyskerens hudfarge. Lazio slapp kort tid etter en pressemelding hvor de tok avstand fra Lulic uttalelser og beklager hendelsen.

I dag melder Football-Italia at Senad Lulic risikerer å bli utestengt i opptil ti kamper for de rasitiske kommentarene. 30-åringen må hvertfall belage seg på en bot. Det forventes å komme mer informasjon om Lulic potensielle utestengelse i løpet av de kommende dagene.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar