Levanger har signert den tidligere Ranheimspilleren Robert Stene.

Levanger meldte i går på sin Twitterkonto at Robert Stene er klar for klubben. Stene som henholdsvis scoret 17 og 18 mål i OBOS-ligaen de to foregående sesongene, har skrevet under på en ettårskontrakt med nordtrønderne. Stene har også en fortid i Fredrikstad, og blir en bra signering for Levanger som har mistet to angrepsspillere (Bendik Bye og Benjamin Stokke) til Eliteserien.

I tillegg til Stene har også Levanger signert den tidligere Hødd-kapteinen Joakim Wrele. Svensken har vært i Hødd i tre sesonger, og har signert en toårskontrakt med Levanger. Wrele er tiltenkt en rolle på midtbanen for Levanger, selv om han for det meste ble benyttet som midtstopper i Hødd.

Levanger har også signert to unge talenter fra naboklubbene Verdal og Neset. Horenus Tadesse er en 18-åring som kommer fra Verdal, hvor han i følge Levanger sine nettsider tross sin unge alder allerede har spilt 46 a-kamper. I tillegg henter Levanger 15 år gamle Jonathan Lein Valberg fra Neset. Midtstopperen har også vært linket til Rosenborg og Vålerenga, men valgte Levanger, hvor han allerede er tiltenkt en plass i A-troppen.

Store utskiftninger

Det har vært store utskiftninger i troppen til Levanger etter årets sesong. I tillegg til nevnte Bye og Stokke har Andreas Peterson og Rikard Nilsson vendt hjem til Sverige. I tillegg har Erik Skeie forlatt klubben. Ørjan Hopen har enda ikke skrevet under ny kontrakt, og det er dermed usikkert om mannen med den slepne venstrefoten fortsetter. Spanske Adria Mateo Lopez derimot signerte like etter sesongslutt ny kontrakt, og blir dermed med videre.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar