Åttedelsfinalene i Champions League er nylig trukket, og vi har som seg hør og bør flere godbiter av noen fotballkamper i vente.

Denne sesongs åttedelsfinaler i Champions League ble trukket i UEFAs hovedkontor i den sveitsiske byen Nyon i dag klokken 12. Regjerende mester Real Madrid ble trukket mot italienske Napoli, mens tre ganger regjerende mester i Europa League, Sevilla, ble trukket mot de regjerende Premier League-mesterne Leicester City. Ellers venter heftige oppgjør som Bayern München – Arsenal og PSG – Barcelona. De første kampene spilles 14-15 februar og 21-22 februar, med returoppgjør 7-8 mars og 14-15 mars.

Åttedelsfinalene:

Manchester City – Monaco

Real Madrid – Napoli

Benfica – Borussia Dortmund

Bayern München – Arsenal

Porto – Juventus

Bayer Leverkusen – Atlético Madrid

Paris Saint-Germain – Barcelona

Sevilla – Leicester City

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar