Etter en meget god runde for våre utvalgte i helgen, gjør vi et forsøk på å gjenskape suksessen i midtuken. Denne uken er det hele to runder av Fantasy, så her blir det viktig å gjøre de riktige byttene.

Keeper:
Darren Randolph – 4,4 – West Ham (Burnley, H)
Helten på Anfield i helgen ser ut til å ha spilt seg inn hos «The Hammers». West Ham er ikke kjent for å holde nullen denne sesongen, men til en vennlig prislapp og overkommelig motstand på hjemmebane, gir vi sjansen til keeperen som motbeviste utrykket «det er alltid ledig i krysset» på Jordan Henderson sin suser på søndag.

Forsvar:
Kyle Walker – 6,1 – Tottenham (Hull, H)

Hull hjemme skal være grei skuring for Spurs. Her kan det fort bli målpoeng for lokomotivet på høyresiden til Tottenham, samt store muligheter for clean sheet – om ikke Diomande varter opp med noe magi.

Chris Brunt – 4,9 – West Brom (Swansea, H)

Brunt står oppført som forsvarspiller på Fantasy, men spiller midtbane for Tony Pulis. Nordiren er et svært fristende valg før møtet med Swansea som ligger langt ned på tabellen.

Marcos Alonso – 6,3 – Chelsea (Sunderland, B)

At ikke Alonse er eid av flere enn 7,6% av samtlige FPL-managere, er for meg et under. Til sammenligning er John Stones, som har hatt en katastrofal sesong så lang, eid av 22,3 %. Her er det bare å hive seg på så tidlig som overhodet mulig.

Midtbane:
Alexis Sanchez – 11,7 – Arsenal (Everton, B)

Chileneren er bankers på Arsenal-laget og er en viktig brikke for Arsene Wenger, som har dyrket stjernespilleren som spiss denne sesongen. Til tross for en høy pris er Sanchez nesten en «must-have». Everton ser ustabile ut og kan fort bli straffet av mannen på topp hos Arsenal.

Alexis Sanchez of Arsenal

BRENNHET: Alexis Sanchez er øverst på ønskelisten til alle FPL-managere som ikke har ham. (Foto: BPI/Digitalsport)

Eden Hazard – 10,5 – Chelsea (Sunderland, B)

Rett bak Alexis Sanchez følger Hazard på i rekken blant must-haves på midtbanen. Belgieren er spikret i startoppstillingen til Chelsean – i motsetning til Willian og Pedro som begger lever i fare for rotasjon. Sunderland på bortebane er nok ikke noe som skremmer Hazard, så her vil nok maskineriet fra Stamford Bridge dure på videre.

Matt Phillips – 5,4 – West Brom (Swansea, H)

West Brom-vingen har overrasket de seneste ukene, og holder blant annet Nacer Chadli ute av laget. Hjemme mot Swansea kan Phillips pynte på sin gode FPL-statistikk, samt bygge under det at han gir meget god valuta for pengene.

Christian Eriksen – 8,3 – Tottenham (Hull, H)

Dansken så meget skarp ut hjemme mot Swansea i GW14, dog noe mer usynlig på Old Trafford i 1-0 tapet. Mot Hull vil nok midtbaneeleganten vise seg mer fra den siden han viste i forrige hjemmekamp. Valget mellom Dele Alli og Eriksen er ikke enkelt, men mtp. den seneste formen faller valget på lysluggen.

FUNNET FORMEN: Christian Eriksen har vist gode takter for Tottenham i det siste. (Foto: Michael Zemanek, BPI/Digitalsport)

FUNNET FORMEN: Christian Eriksen har vist gode takter for Tottenham i det siste. (Foto: Michael Zemanek, BPI/Digitalsport)

Angrep:
Kelechi Iheanacho – 6,8 – Manchester City (Watford, H)

City-angriperen var en stor skuffelse for de som hadde valgt ham i forrige runde. Null målpoeng og byttet ut før 60 spilte minutter. Vi har troen på fornyet tillit for spissen og tror arbeidsforholdene blir enklere mot Watford på Etihad Stadium. En fin differensial ved siden av storkanonene vi skal nevne nå.

Diego Costa – 10,9 – Chelsea (Sunderland, B)

Premier Leagues toppscorer fortsetter å levere igjen og igjen. Har man satt kapteinsbindet på Costa, har man som regel fått godt betalt. Mange har fryktet en suspensjon for den brasilianske spanjolen, men overraskende nok har Costa holdt seg i skinnet. En kandidat til kapteinsansvaret ved siden av nestemann i ukens tips.

Chelsea Striker Diego Costa Celebrates Scoring his 2nd goal in 4-2 win with Cesc Fabregas who assisted the goal in background

TOPPSCORER: Hele tolv ganger denne sesongen har Diego Costa kunnet feire nettkjenninger. (Foto: BPI/Digitalsport)

Harry Kane – 11,2 – Tottenham (Hull, H)

Harry Kane hjemme mot Hull. Lukt på den. Det lukter kaptein lang vei. Selv om Kane fikk til null og niks på Old Trafford, tror vi engelskmannen kan levere denne runden. Tottenham er sugne på å slå tilbake, og det kan fort gå ut over tigrene.

Rundens kaptein:
Harry Kane – 
Lite som taler imot å gi kapteinsbindet til Hurrikane.

Rundens billigspiller:
Matt Phillips (5,4) –
Hjemmebanefordel mot Swansea gjør Matt Phillips til et spennende alternativ denne runden.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):
Dele Alli (5,1 %) –
Mange går for Christian Eriksen når det kommer til Tottenhams midtbane. Dele Alli kan fort overgå sin danske venn.

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
John Stones (22,3%) –
Manchester City ser absolutt ikke bra ut bakover. John Stones har på ingen måte forsvart sin egen prislapp så langt. At 22,3% fortsatt har engelskmannen på laget sitt er nesten uforståelig med så mange andre gode alternativer.

Lykke til!

Send gjerne inn ditt lag på Twitter til @FantasyPLNorge

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar