Rosenborg henter den tidligere Lillestrømspilleren gratis fra 1.januar.

Marius Lundemo blir Rosenborgs første vintersignering og har skrevet under på en fireårskontrakt. Han kommer vederlagsfritt fra Lillestrøm, hvor hans kontrakt utløper 31.desember. Han har også blitt linket til IFK Gøteborg, men nå har altså den norske dobbeltmesteren vunnet kampen om Lillestrøms nummer 10. Lundemo er først og fremst midtbanespiller, og er nok tiltenkt en rolle som indreløper i Trondheim. Med den bredden man allerede har fra før på midtbanen, spekuleres det nå om Rosenborg forbereder salg av enten Fredrik Midtsjø eller Mike Jensen, og at Lundemo skal erstatte en av disse. RBK har også tidligere etter ansettelsen av Stig Inge Bjørnebye som sportsdirektør vist seg å være ekstremt gode på å erstatte spillere som drar raskt, blant annet når Christian Gytkjær ble hentet omtrent umiddelbart etter Alexander Søderlunds exit.

Marius Lundemo begynte sin karriere i Bærum, hvor han spilte 35 A-kamper i 2012 og 2013. Han kom til Lillestrøm foran 2014-sesongen, og har fått med seg 60 kamper på øverste nivå i Norge for kanarifuglene. Lundemo debuterte som 19-åring mot Haugesund i serieåpningen samme sesong, og har etter dette vært et fast innslag på LSKs lag når han har vært skadefri.

Det går også rykter om at Holmar Eyjolfsson er på vei bort fra Lerkendal, noe som også setter fart i ryktene om at trønderen Vegard Forren er på tur inn, da hans kontrakt med Molde utløper til nyttår. Forren ryktes også til Galatasaray i Tyrkia, noe som gjør det langt fra sikkert at han signerer, uavhengig av om Eyjolfsson drar eller ikke.

FIFA World cup 2018 Eden Stadium Prague VM Kvalifisering 2016 Tsjekkia vs Norge Czech vs Norway Vegard Forren ,og Rune Jarstein , Norge Foto: Digitalsport

Vegard Forren har blitt linket Rosenborg i lang tid, her i landslagsdrakt sammen med tidligere Rosenborgspiller Rune Almenning Jarstein (Foto: Digitalsport)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar