Michy Batshuayi har slitt med å overbevise Chelsea-manager Antonio Conte. Nå kan Swansea-spiss Fernando Llorente bli løsningen som backup for Diego Costa.

Chelsea skal være på jakt etter en ny spiss som backup for Diego Costa når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Løsningen kan bli den tidligere Juventus-spilleren Fernando Llorente, melder spanske AS.

Costa, som måtte stå over kampen mot Bournemouth på Boxing Day med suspensjon, er Chelsea- og Premier Leagues toppscorer med 13 mål på 17 kamper. Spilleren som skulle kjempe mot Costa om spissplassen på Chelsea-laget denne sesongen, nyervervelsen Michy Batshuayi fra Marseille, har ikke imponert Chelsea-manager Antonio Conte og står med ett mål på elleve kamper denne sesongen.

Chelsea skal derfor være interessert i å hente den høyreiste spanjolen Fernando Llorente, som har scoret seks mål på 15 kamper for nedrykkstruede Swansea. 31-åringen ble i 2013 hentet til Juventus av Conte fra Athletic Bilbao, og noterte seg for 27 mål på 92 kamper for Serie A-klubben.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Martin Sørvik

Tidl. Sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Hjelper óg til i lokalavisen Driva.

Legg igjen en kommentar