(Reading-Fulham 0-0) Fulham-spiss Chris Martin nektet å spille fredagens kamp mot Reading. Det får Fulham-manager Slaviša Jokanović til å se rødt. 

Kampen mellom Reading og Fulham i Championship ble avbrutt ved pause på stillingen 0-0. Tykk tåke hadde lagt seg over Madejski Stadium, og dommeren så seg nødt til å avbryte kampen.

Fulham, med Stefan Johansen på banen, manglet sin toppscorer til det viktige oppgjøret mot ligatreer Reading. Chris Martin, som kom til Craven Cottage og Fulham på lån fra Derby i sommer, hadde nemlig bestemt seg for å ikke stille til kamp. 28-åringen skal ifølge The Sun kreve å få bli sendt tilbake til Derby av familiære årsaker.

– Han stoppet opp på trening, men jeg har informasjon fra medisinsk personell at han er tilgjengelig for spill. Han bestemte seg for å ta en fridag, forklarer Fulham-manager Slaviša Jokanović til klubbens hjemmeside.

Den skotske landslagsspilleren ble sendt ut på lån av daværende Derby-trener Nigel Pearson i slutten av sommervinduet. I oktober ble Pearson erstattet av Steve McClaren i trenerstolen på IPro Stadium – en trener Chris Martin blomstret under sist de jobbet sammen i Derby.

Men ifølge Jokanović selv, er ikke Fulhams toppscorer på vei tilbake til Derby nå i det kommende januarvinduet.

– Vi må først sjekke situasjonen, men jeg har ikke noen intensjon om å gjøre rivalene våre noe sterkere. Jeg kommer ikke til å sende ham tilbake til Derby, han kommer til å fortsette å bli hos oss, og han blir nødt til å respektere kontrakten, sier han før han legger til:

– Vi er ikke en jernbanestasjon, du kan ikke komme inn og ut når du vil. Vi må respektere hverandre, og jeg vet ikke om han kommer til å spille mer for Fulham, men han kommer ikke til å spille for Derby.

– Vi (Fulham) er Londons eldste klubb. Vi bør behandles med respekt, avslutter han.

Chris Martin er Fulhams toppscorer med sju ligamål, to mer enn Stefan Johansen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Martin Sørvik

Tidl. Sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Hjelper óg til i lokalavisen Driva.

Legg igjen en kommentar