Den nittende runden av Fantasy Premier League er ikke engang ferdigspilt, før vi gyver løs på laget for neste runde som har deadline allerede mandag 12:30. 

gw20

Lee Grant – 4,3 – Erik Pieters – 4,5– Stoke (Watford, H)
Vi går for en dobbel hos Stoke. Prislappene er svært behagelige og det samme kan sies om motstanderen. I skrivende stund er det pause i Watford-Tottenham, og «The Hornets» ser helt tannløse ut. Harry Kane og Spurs har stålkontroll på Vicarage Road. Pieters har sett god ut i det siste, og i en offensiv rolle kan det gis god utbetaling.

Forsvar:
Nathaniel Clyne – 5,7 – Liverpool (Sunderland, B)

Så langt i sesongen har man styrt unna forsvaret til Klopps mannskap, men på de fire siste har Liverpool kun plukket ut én ball av eget nett. Det mot motstand som Everton og Manchester City. Clyne er faktisk inne på topp ti over forsvarspillere som har sanket flest poeng hittil i FPL-sesongen.

Chris Brunt – 5,0 – West Brom (Hull, H)

Brunt står oppført som forsvarspiller på Fantasy, men spiller midtbane for Tony Pulis. Nordiren er et svært fristende valg før møtet med Hull som ligger langt ned på tabellen. 32-åringen har en fryktet dødballsfot som kan senke tigerguttene Henriksen og Diomande.

Midtbane:
Alexis Sanchez – 11,7 – Arsenal (Bournemouth, B)

Sanchez er en av få spillere som man kan ha gjennom hele sesongen. Jevnt og trutt sanker chileneren poeng og det er vanskelig å se hvem som skal danke ham ut av FPL-laget.

Alexis Sanchez of Arsenal

ALLTID FARLIG: Alexis Sanches tar turen til Dean Court. (Foto: BPI/Digitalsport)

Wilfried Zaha – 5,8 – Palace (Swansea, H)

Den tidligere Manchester United-spilleren hadde en meget god periode for noen uker siden, men har stanget litt i møter med bedre lag. Men når håpløse Swansea kommer på besøk, så er det store sjanser for å se en Zaha i toppform. Swansea har sluppet inn utrolige tretten mål på de siste fire kampene.

Matt Phillips – 5,6 – West Brom (Hull, H)

Den billige midtbanespilleren fortsetter å imponere. Scoring og assist borte mot Southampton er sterke saker. Hjemmekamp mot Hull lukter det svidd av.

Adam Lallana – 7,6– Liverpool (Sunderland, B)

Lallana begynner å nærme seg en must-have. Liverpools kanskje viktigste spiller kommer inn til en billig penge, og leverer FPL-poeng runde etter runde. Var instrumentell hjemme mot City sist og vil nok være enda mer delaktig i borteoppgjøret på Stadium of Light.

Angrep:
Christian Benteke – 7,6 – Palace (Swansea, H)

Over til en tidligere Liverpool-spiller. Benteke har etterhvert blitt et godt tredje alternativ på topp i Fantasy. Til tross for noen irriterende straffemiss. Målgjøreren på topp hos Palace øyner garantert målpoeng mot et skjelvende Swansea-forsvar.

Romelu Lukaku – 9,5 – Everton (Southampton, H)

Som en av de dyrere angriperne går vi denne runden for Lukaku hjemme mot Southampton. «The Saints» har seks baklengs på siste to, og det skal godt gjøres å stoppe den storvokste belgieren. I tillegg er Virgil van Dijk ute med suspensjon, som er en svært viktig brikke bak hos Southampton.

A dejected Romelu Lukaku of Everton applauds the fans at full time during the Emirates FA Cup Semi Final match between Everton and Manchester United played at Wembley Stadium, London on April 23rd 2016 -------------------- Kieran McManus / BPI The Emirates FA Cup 2015/16 Semi Final Everton v Manchester United Wembley Stadium, Wembley, London, United Kingdom 23 April 2016 ©2016 Kieran McManus / BPI all rights reserved

HJEMMEKAMP: Romelu Lukaku møter Southampton på Goodison Park. (Foto: Kieran McManus, BPI/Digitalsport)

Sergio Agüero – 12,8 – Manchester City (Burnley, H)

Argentineren var tilbake fra suspensjon i 0-1 tapet mot Liverpool. Angriperen fikk ikke til stort, men man vet aldri hva som kan skje i en hjemmekamp mot svakere motstand. Plutselig smeller det fra City-spissen, og med det i bakhodet gir vi ham også kapteinsbindet denne runden.

Rundens kaptein:
Sergio Agüero

Rundens billigspiller:
Joe Allen (5,2) – 
Hjemmekamp mot Watford som ikke ser stabile ut bakover.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):
Chris Brunt (1,9 %) – 
Offensiv rolle mot Hull.

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Jermaine Defoe (23,7%) – 
Møter formsterke Liverpool.

Lykke til!

Send gjerne inn ditt lag på Twitter til @FantasyPLNorge

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar