Sander Berge forlater Vålerenga, og har skrevet under på en 4,5-års kontrakt med den belgiske toppklubben KRC Genk. 

I dag ble saken, som har vært omtalt lenge, om at Sander Berge har forlatt klubben, bekreftet på hjemmesiden til Vålerenga Fotball.

Berge kom til Vålerenga fra 2. divisjonsfotball og Asker foran 2015-sesongen, og har etter dette tatt enorme steg. Han har lenge blitt snakket om som et av de største talentene i norsk fotball, og har både blitt kåret til årets talent og debutert på U21-landslaget.

Kjetil Rekdal som har vært trener i Vålerenga og fulgt Berge veldig nært de to siste årene sier følgende til hjemmesiden:
– Det er et veldig godt valgt av han å dra til Belgia nå. Jeg tror det er en liga som vil passe han godt, og jeg vil bli overrasket om han ikke tar en plass på laget rimelig kjapt.

Genk har et godt rykte ute i Europa for å være en god utviklingsarena for unge spillere og de har fire cuptitler og tre ligatitler (senest i 2011). Spillere som har vært innom klubben er blant andre Christian Benteke, Steven Defour og Aaron Mokoena.

Erkerivalen forsterker

I tillegg til Vålerenga, publiserte også Lillestrøm en overgang i dag. De har signert Bajram Ajeti for en sesong. Ajeti kommer fra et opphold i Bryne, og har tidligere spilt for en rekke andre norske klubber som blant annet Moss, Mjøndalen og HamKam. Han er født i Kosovo, men oppvokst i Norge og Drammen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar