Moldes sisteskanse Ethan Horvath har signert for den belgiske serielederen Club Brugge. 

I dag ble overgangen bekreftet av klubbene. Amerikanske Ethan Horvath, som kom til Molde som 17-åring, har 56 obligatoriske kamper for førstelaget til Molde.

Han høstet mye skryt etter sin innsats i Europa League for Molde, da de overrasket stor med avansement fra gruppespillet høsten 2015. Horvath har også debutert på det amerikanske landslaget og står med en kamp for USA.

Ønsker utfordrer til Linde

Det går nå rykter om at Molde har fått avslått et bud på Ranheims-keeper Even Barli som ønskes som konkurrent til svenske Andreas Linde, som er eneste gjenværende førstelagskeeper. Ranheim krever visstnok det dobbelte av det Molde har budt, og det gjenstår da å se om klubbene kommer til enighet her.

Fra før har de blåkledde som nevnt Linde i troppen, som forlenget sin kontrakt med romsdalingene ut 2019-sesongen på tampen av 2016. Linde var førstekeeper for Sveriges OL-lag sommeren 2016 og er tidligere europamester for Sverige u21.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar