Fikk sparken etter kun tre måneder i sjefsstolen på KCOM Stadium. 

Den mangeårige Manchester United-assistenten, Mike Phelan, har fått sparken som Hull-manager. Det melder klubben selv på sine hjemmesider tirsdag kveld.

Hull ligger helt sist i Premier League og har kun vunnet tre av 20 ligakamper denne sesongen. Mandag ble West Bromwich for sterke på The Hawthorns. Det var klubbens tap nummer 13 på de 18 siste kampene i ligaen.

Det startet lovende for Phelan etter at han måtte steppe inn for Steve Bruce som takket for seg i juli i fjor. Hull vant sine to første kamper denne Premier League-sesongen under Phelan, mot Leicester og Swansea, noe som gjorde at 54-åringen fikk prisen som månedens manager for august.

Dessverre har det siden bare gått nedover resultatmessig, og Hull må nok en gang ut på ny managerjakt. Ifølge flere engelske medier skal den tidligere Birmingham-manageren, Gary Rowett, være favoritt til å ta over etter Mike Phelan.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Martin Sørvik

Tidl. Sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Hjelper óg til i lokalavisen Driva.

Legg igjen en kommentar