Registrer deg hos NordicBet i januar og få bonuser hele sesongen!

Overgangsvinduet er åpent! Grip sjansen og bli en NordicBet-spiller, årets beste bookmaker, under Transfer Window-kampanjen. Overgangsvinduet stenges i slutten av januar, akkurat som i fotballen!

Når du registrerer deg som ny spiller hos oss i januar vil du være kvalifisert til å motta en oddsbonus på 250 kr hver måned de første seks månedene dine som NordicBet-spiller. Det TOTALE bonusbeløpet du kan motta i Transfer Window-bonuser er 1500 kr – og du kan selvfølgelig også motta NordicBets velkomstbonus i tillegg!

Så… ikke gå glipp av muligheten til å skinne som en stjerne. Benytt Transfer Window-muligheten og bli med på NordicBet-laget i dag så du kan starte å spille som en proff…

Slik får du bonusene:

 1. Start med å omsette 1000 kr i oddsseksjonen til minimumodds 1.50 i  januar.
 2. Da blir du kreditert en oddsbonus på 250 kr.
 3. Du kan gjøre dette hver måned fram til og med juni 2017. Det betyr at du kan hente seks separate bonuser, verdt totalt 1500 kr.

 

Regler og vilkår:

 • For å være kvalifisert til Transfer Window-bonuser må du opprette en NordicBet-konto mellom 1. og 31. januar, 2017.
 • Unike kontoregistreringer registrert i kampanjeperioden vil være berettiget til entil en bonus på 250 kr hver måned fra januar til og med juni, 2017.
 • For å kunne motta den månedlige bonusen på 250 kr må du omsette minst 1000 kr i oddsseksjonen, enten på pre-match eller live fra PC og/eller mobil, til en minimumodds på 1.50 i hver kalendermåned i kampanjeperioden.
 • Du vil få en melding på nettsiden hver måned med informasjon om at omsetningskravet er oppfylt og at den månedlige Transfer Window-bonusen på 250 kr er kreditert din konto. Bonusen krediteres umiddelbart når omsetningskravet er møtt.
 • Den månedlige Transfer Window-bonusen har et omsetningskrav på 3 x 1.5 odds innen 14 dager før du kan be om uttak.
 • Om du ikke oppfyller disse kravene en måned vil du fortsatt være kvalifisert for Transfer Window-bonus de resterende månedene av kampanjen fram til og med juni 2017.
 • Den månedlige Transfer Window-bonusen har et omsetningskrav på 3 x 1,5 odds innen 14 dager før du kan be om uttak.
 • NordicBets generelle regler og vilkår, samt oddsspesifikke regler og vilkår, gjelder.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar