22-årige Pål Fjelde går fra Bryne til St. Mirren.

St. Mirren bekrefter torsdag kveld at Pål Fjelde fra Rogaland har signert en kontrakt som gjelder frem til sommeren.

«St. Mirren er glade for å kunne bekrefte signeringen av den norske midtbanespilleren Pål Fjelde,» skriver klubben på sine hjemmesider. St. Mirren spiller på nivå to i Skottland og etter 20 serierunder ligger laget helt sist på tabellen med kun 12 poeng. Dersom de skulle klare å unngå nedrykk, kan kontrakten bli forlenget.

Til St. Mirren sine hjemmesider forteller Fjelde at han er henrykt over muligheten han nå får, men innrømmer at klubben står ovenfor en tøff oppgave.

— Det blir en stor utfordring fremover, men jeg ser frem til det og forhåpentligvis klarer vi sammen å holde oss oppe. Det har alltid vært en drøm for meg å spille i Storbritannia, og jeg gleder meg veldig til det.

22-åringen gikk fra moderklubben Staal Jørpeland til Viking i 2012. I 2015 gikk turen videre til Bryne, hvor han stort sett har vært fast inventar på laget de siste to sesongene. Fjelde står bokført med én Tippeligakamp.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Kvindesland

Legg igjen en kommentar