Etter en kort pause grunnet cup er Premier League nå tilbake, og det betyr at vi er på plass med rundens lag på Fantasy.

GW21

 

Keeper:
Darren Randolph – 4.4 – West Ham (Crystal Palace, H)
West Ham har holdt nullen to ganger de siste fem, og Randolph er såpass pent priset at vi gir ham tillit mot et Palace som ikke har vært i form den siste tiden. Dette er mest for å ha et budsjett igjen til resten av laget, i en runde hvor det er vanskelig å se hvilke keepere som skal ta mye poeng.

 

Forsvar:
Shkodran Mustafi – 5,8 – Arsenal (Swansea, B)
Mustafi er tilbake fra skade, og selv om det ble en tung kamp sist har Arsenal vært solide med tyskeren på banen. Han er den billigste veien inn i det forsvaret som virker mest sannsynlig til å holde nullen denne runden og er dermed inne på vårt lag.

Cesar Azpilicueta – 6,6 – Chelsea (Leicester, B)
Chelsea har vært nesten ubegripelig solide de siste månedene, men på de to siste har de plutselig sluppet inn fire. Det gir en viss skepsis til å legge så mye penger i en forsvarer fra Chelsea, men Leicester har vært svake og Chelsea har noe å revansjere for første gang på en god stund. Med Alonso noe usikker grunnet skade er bonusmannen Azpilicueta et godt valg denne runden.

Adam Smith – 4,7 – Bournemouth (Hull, B)
Har vært fast hele veien denne sesongen og har levert en solid sesong, men de to siste kampene har han ikke startet. Nå er Francis suspendert og Aké tilbake i Chelsea, så her vil Smith spille fra start. Mot et fryktelig svakt Hull kan det bli offensive poeng og her er det også gode muligheter for å holde nullen.

 

Midtbane:
Alexis Sanchez – 11,9 – Arsenal (Swansea, B)
Har vært strålende denne sesongen og leverer uke etter uke. Har et nesten ubegripelig antall målpoeng de siste syv rundene. Nå venter et Swansea som alltid slipper inn mål og selv om Sanchez er tilbake på kanten kan man forvente poeng her.

Dele Alli – 8,6 – Tottenham (West Bromwich, H)
Fjorårets sensasjon er virkelig pågang igjen og har scoret syv mål på de siste fire! Har utsøkt timing i boksen og er blant de midtbanespillerne som kommer til flest sjanser i Premier League, og i denne formen kommer man ikke utenom Alli når man skal sette opp et lag her. West Brom er ok defensivt, men med formen til Alli kan han fort score her.

Dele Alle har vært i stoform den siste tiden (Foto: Javier Garcia, BPI)

Dele Alle har vært i stoform den siste tiden (Foto: Javier Garcia, BPI)

Matt Phillips – 5,8 – West Bromwich (Tottenham, B)
Årets Dele Alli er Matt Phillips, og selv om han nå skal opp mot Tottenham er han i så god flyt at vi velger å beholde ham i laget grunnet en fin prislapp og potensialet for målpoeng. De to siste har gitt 22 poeng og selv om Spurs er det laget som slipper inn færrest så gir vi Phillips tillit.

Junior Stanislas – 5,2 – Bournemouth (Hull, B)
Hver runde tar man en titt på hvem Hull møter, og denne runden er det Bournemouth. På midtbanen er det én mann som peker seg ut, og det er Junior Stanislas. Har fått poeng i de to kampene han har startet etter skadeavbrekket sitt og tidligere i sesongen har han vist at han kan levere bra med poeng i enkeltkamper. Sist han møtte Hull ble det to mål og to assist og vi har tro på at det blir nye muligheter her.

 

Angrep:
Sergio Agüero – 12,8 – Manchester City (Everton, B)
Manchester City er vanskelig å forholde seg til denne sesongen, og dette inkluderer også Agüero. Når han spiller blir det riktignok som regel poeng og med tanke på at han ble hvilt fra start sist forventer vi at han starter her. Det føles nesten litt risky å ha Agüero, men her får han tillit.

Diego Costa – 10,7 – Chelsea (Leicester, B)
Etter Contes ankomst har Costa sett helt fantastisk ut, og det har blitt jevnt og trutt med poeng, selv om formen har falt noe den siste tiden. Det betyr likevel fire mål på de seks siste og mot et Leicester som sliter er spanskbrasilianeren en mann å ha denne runden.

Olivier Giroud – 8,6 – Arsenal (Swansea, B)
Få i Premier League er bedre enn Giroud når han er i form og nå er han brennhet. Scorer på bestilling og har fire mål og to assist på sine fire siste kamper, hvilket har gitt ham tillit på topp. Mot et så svakt lag som Swansea ser vi ingen grunn til at flyten skal stoppe og Giroud er en mann man må få på til denne runden.

 

Benk:
Grant (4,4, Stoke), Zuniga (4,3, Watford), McQueen (4,3, Southampton), Aké (4,4, Chelsea).

 

Rundens kaptein:
Olivier Giroud –
Som nevnt er Giroud spilleren man må få inn denne runden, og med en helg hvor det er få åpenbare seiere går vi for at Arsenal slår et svakt Swansea og har tro på at den høyreiste franskmannen kan levere bra med poeng denne runden.

Rundens billigspiller:
Junior Stanislas (5,2) –
Sist Bournemouth møtte Hull tok Stanislas 21 poeng. Det alene er nesten argument godt nok for å få ham inn på laget denne runden. Et alternativ er lagkamerat Callum Wilson.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5%):
Olivier Giroud (5,9%) –
Når ukens kaptein er valgt av mindre enn 7,5% er han selvskreven som diff denne runden. De nærmeste alternativene er Stanislas, Wilson og kanskje Özil.

Rundens donk (Valg av minst 15%):
Adem Lallana (27,9%) –
Liverpool var svake i cupoppgjøret mot Southampton og skapte så godt som ingenting. Savnet av Mané virket å være stor, og mot United tror vi Liverpool skal slite med å score. Da er det i overkant at over en fjerdedel av alle spillere har Adem Lallana, som også blanket mot Sunderland.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar