Arild Sundgot går inn som assistenttrener for Arne Erlandsen. Sundgot er tidenes mestscorende spiller i den øverste divisjonen i Norge for Lillestrøm, og hadde sin beste tid i klubben med Erlandsen som trener. 

Lillestrøm meldte i dag på Twitter og sine nettsider og at Arild Sundgot har signert for to år som assistenttrener for klubben. Sundgot, som går under kallenavnet ¨legenden¨ hos kanarifansen, skulle egentlig flytte tilbake til hjembygda Ulsteinvik og være i støtteapparatet til Hødd. Ulike årsaker gjorde derimot at den flytteprosessen ble avlyst, og kontrakten terminert. Han ble da enig med Lillestrøm og sin tidligere sjef Arne Erlandsen om å være med i støtteapparatet der i stedet.

Arild Sundgot har scoret 111 mål i den norske toppdivisjonen gjennom sin karriere. De fleste av disse har kommet i LSK, men han scoret også to mål for moderklubben Hødd før han signerte for kanarifuglene. Han har bare ti spillere foran seg på lista over flest scoringer i den øverste divisjonen gjennom tidene, lista Sigurd Rushfeldt topper.


 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar