Etter en runde med flust av poeng til mange, satser vi på at våre utvalgte vil gi en like god runde som mange FPL-managere kjente på i forrige runde. 

Keeper og forsvar

Thibaut Courtois – 5,9 – Marcos Alonso – 6,6 – Chelsea (Hull, H)
Tigrene fra Hull, som nå består av tre norske innslag, tar den tunge turen til Stamford Bridge denne helgen. Antonio Conte og Chelsea fortsetter og imponere med sterke 0-3 mot Leicester. Courtois og Alonso holdt nullen, og sikter garantert mot å gjøre det samme denne runden. Alonso storspilte og var Chelseas giftigste spiller fremover. Spanjolen nettet to ganger, og en deilig volley som strøk stolpen var det eneste som skilte backen fra et hattrick.

Laurent Koscielny – 6,3 – Arsenal (Burnley, H)

Franskmannen plukker jevnt og trutt med poeng. Stopperen har vært med på å holde nulle i tre av de fire siste, samt plukket hele seks bonuspoeng. Burnley, som virkelig sliter på bortebane, gir Koscielny sjansen til enda flere poeng denne runden.

Leighton Baines – 5,6 – Everton (Palace, B)

Baines virker å være tilbake til den gamle gode FPL-utgaven av seg selv. Backene hos Everton blomstrer fremover i Evertons formasjon med tre stoppere bak. Miksen av at Baines har sanket masse poeng i de siste åtte rundene, har et veldig pent kampprogram fremover, samt er straffeskytter, gjør forsvareren til et veldig fristende valg.

GODE GAMLE: Leigton Baines (t. h) er i storslag om dagen. (Foto: Richard Lee, BPI/Digitalsport)

Midtbane:
Alexis Sanchez – 11,9 – Arsenal (Burnley, H)

Et av kapteinsalternativene denne runden. Helst skulle man sett chileneren på topp hos «The Gunners», men med hjemmekamp mot Burnley, som sliter stort på bortebane, har midtbanespilleren en sterk nok sak til å være vært kapteinsvalg denne runden.

Alexis Sanchez of Arsenal

ALLTID FARLIG: Alexis Sanches kan gi god uttelling denne helgen. (Foto: BPI/Digitalsport)

Junior Stanislas – 5,2 – Bournemouth (Watford, H)

Bournemouth-spilleren virker giftig om dagen. Tross et tap for Eddie Howes gutter i forrige helg, samlet Stanislas poeng fra straffekrittet. Spilleren har en rekke på 6, 5 og 7 poeng på siste tre. Mye taler for at den pene rekken skal fortsette hjemme mot Watford.

Matt Phillips – 5,8 – West Brom (Sunderland, H)

Phillips har vist seg å være en kvalitetspiller for West Brom. Tony Pulis sine gutter står ovenfor en meget fin rekke med kamper. Til en prislapp på 5,8 er det vanskelig å komme utenom midtbanespilleren, som står oppført med tretten målpoeng hittil i sesongen.

Philippe Coutinho – 8,3– Liverpool (Swansea, H)

Endelig, for Liverpool, er den brasilianske playmakeren tilbake etter skade. Med spilleminutter mot Southampton, Manchester United og Plymouth, ligger det til rette for startplass mot Swansea på hjemmebane. Man kunne skimte den enorme kvaliteten Coutinho har, i det korte innhoppet på Old Trafford. I helgen kan waliserne slite med å temme midtbanespilleren.

TILBAKE: Philippe Coutinho virker klar for å få Liverpool tilbake til den gode formen. (Foto: Paul Greenwood, BPI/Digitalsport)

Eden Hazard – 10,4 – Chelsea (Hull, H)

Det er stor usikkerhet rundt situasjonen med Diego Costa. Mulighetene er dermed der for at belgieren tar plassen helt på topp. Uansett lukter det svidd av Hazard mot Hull. Enda et kapteinsalternativ denne runden.

Angrep:
Olivier Giroud – 8,7 – Arsenal (Burnley, H)

Franskmannen er tilbake i trening og sies å være klar til helgens kamp. Til en forholdsvis grei pris, er Giroud et veldig interessant valg før hjemmemøtet med Burnley. Med tanke på at angriperen har slitt litt med en skade, kan det hende han ikke spiller fulle nitti minutter, men det lukter likevel målpoeng i en slik kamp.

SKADEFRI: Olivier Giroud skal være aktuell for startplass til helgen. (Foto: Ben Queenborough, BPI/Digitalsport)

Romelu Lukaku – 9,6 – Everton (Palace, B)

Everton og Lukaku begynner virkelig å finne formen. Dog er de blå fra Merseyside veldig sjelden stabile i formtoppene sine. Likevel har vi tro på den storvokste belgieren mot Palace på bortebane. West Ham slaktet Brede Hangelands gamle lagkamerater forrige helg, og hvis Everton fortsetter i den gode trenden, kan det bli poeng på Evertons frontspiller.

Benk: Foster, Crouch, Holgate, Britos.

Rundens kaptein:
Alexis Sanchez

Rundens billigspiller:
Tom Davies (4,3) –
Evertons nye kjæledegge kommer inn til en svært vennlig pris. Scoret i forrige match mot selveste Manchester City.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):
Junior Stanislas (3,2%) 

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Zlatan Ibrahimovic (42,9%) – 
Et veldig dristig valg, men Stoke borte kan bli vanskelig. Ved en sjelden blank vil nesten halvparten av alle FPL-managere bli skuffet.

Lykke til!

Send gjerne inn ditt lag på Twitter til @FantasyPLNorge

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar