I søndagens tidligkamp møtte Juventus tabell-firer Lazio hjemme på Juventus Stadium, kampen skulle aldri bli så spennende som enkelte håpet på.

Juventus har vært i et dårlig søkelys den siste tiden, de presenterte en kontroversiell logoendring tidligere i denne uken, som har rystet supportere og fotballinteresserte verden over. I tillegg til dette tapte de mot Fiorentina i forrige runde, så man kan trygt si at det var en revansjelysten Juventus-gjeng som gikk ut på gressmatta på Juventus Stadium.

Det hele startet etter fem minutter, hvor stortalentet Paulo Dybala sendte en fin volley inn bak Marchetti i Lazio målet. Rundt ti minutter senere skulle landsmann Higuain få en veldig enkel jobb med å sette innlegget til Cuadrado inn i mål. Mye på grunn av et dårlig Lazio forsvar, man kunne spørre seg om Lazio forsvarerne hadde gjort hjemmeleksa litt for dårlig før dette oppgjøret. Dette resultatet skulle holde seg til pause, hvor Juventus dominerte hele omgangen og var veldig overlegne.

Den andre omgangen skulle bli en roligere affære, Juventus dominerte fortsatt kampen og kom til noen sjanser uten at de skulle konverteres til mål. Paolo Dybala var frempå ved noen anledninger, men han var ikke rolig nok i de avgjørende øyeblikkene. Derfor endte kampen 2-0 og de tre poengene ble værende på Juventus Stadium.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar