Antonio Cassano vurdere fremtiden.

Den tidligere italienske landslagsspissen, Antonio Cassano, vurdere å legge fotballskoene å hylla om ingen interessante tilbud dukker opp, melder Football-Italia.

– Han har fortalt meg at han vil ende karrieren sin her om han ikke mottar noen interessante tilbud. Og det uten å engang spille en avskjedskamp, forteller Sampdoria-trener, Marco Giampaolo.

34-åringen har vært forsøkt fryst ut av klubben etter at han nektet å forlate klubben i sommer. Cassano får ikke lov å trene sammen med resten av laget og har til og med fått fjernet sitt bilde på klubbens nettsider. Nå ser det ut til at Sampdoria har lyktes i utfrysningen av Cassano, da han skal ha spurt klubben om å avbryte kontrakten, som opprinnelig varer frem til sommeren.

I motsetning til andre veteraner i fotballsirkuset er Cassano ikke interessert i å reise utenlands for å tjene noen siste millioner på tampen av karrieren. Serie B-klubben Virtus Entella skal være interessert i å hente den tidligere Real Madrid-spilleren.

Antonio Cassano har i løpet av karrieren notert seg for 39 kamper og 10 mål for Italia.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar