Manchester United-spiss Zlatan Ibrahimovic mener Wayne Rooney ikke får nok ros av sine landsmenn. Svensken kaller United-kapteinen «komplett».

Rooney (31) ble tidenes toppscorer i Manchester United da han utlignet til 1-1 på overtid i lørdagens Premier League-kamp mot Stoke. Engelskmannen har nå 250 mål i United-trøyen, dermed har han passert Sir Bobby Charltons gamle rekord på 249. Zlatan Ibrahimovic er full av lovord om lagkompisen.

– Wayne er en komplett spiller, og utenfor banen er han en stor leder. Han hjelper lagkameratene sine. Jeg er stolt av å ha vært på banen med ham da han tok rekorden, sier Ibrahimovic, ifølge Sky Sports.

– Jobber hardt

– Wayne jobber veldig hardt. Han har gode holdninger og god moral. Alle vet hva han står for, men dette landet (England) må sette mer pris på ham. Jeg ser ingen andre spisser som ham, og likevel er dere ikke fornøyd, legger svensken til.

Ibrahimovic, Rooney og resten av United-laget kjemper for å komme tilbake i toppen av Premier League. Foreløpig er «de røde djevlene» nede på sjetteplass etter 22 serierunder. Ibrahimovic sier følgende om hvordan Rooney kan hjelpe laget til å klatre:

– Han har en viktig kvalitet. Han har målteft, men vet også hvordan han skal sette opp lagkameratene sine.

Mata-gratulasjon

Rekord-Rooney gratuleres også av lagkamerat Juan Mata.

– Jeg ønsker å gratulere Wayne. Han har blitt klubbens toppscorer, noe som er en utrolig milepæl for ham. Jeg er så glad på hans vegne, skriver spanjolen på sin blogg.

Mata føler seg trygg på at United-fansen har mer nettsus i vente fra Rooney.

– Jeg er sikker på at han kommer til å score mange flere, slik at han forbedrer sin utrolige statistikk ytterligere, sier Mata.

(©NTB)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar