«Los Blancos» går inn i det knalltøffe februar-programmet med en skadeskutt tropp.

Real Madrid-trener Zinedine Zidane har lagt bak seg et nesten knirkefritt 2016, men 2017 har allerede bydd på like mange tap som fjoråret. Situasjonen bedres ikke av at hovedstadslaget har en skadeliste lengre enn et vondt år – på sedvanlig vis. Tunge vintermåneder preget av skader og skuffende resultater ble tunga på vektskåla for Carlo Ancelottis avskjed, og situasjonen Zidanes Real Madrid har vaklet seg inn i er skremmende lik.

Pepe, James Rodríguez, og Gareth Bale har vært på skadelista over lengre tid, men nå får treningsrommet på Valdebebas enda flere faste kunder. Dani Carvajal, Marcelo og Luka Modric har alle måttet kaste inn håndkleet, og den eneste lyset i tunnelen er at Bale så smått er på bedringens vei. Han har begynt å få trene med ball, men friskmeldelsen må han vente på i 3-4 uker til. Modric sin skade skal ikke være særlig alvorlig, og han forventes å være spilleklar om 10 dager.

Vanskelig måned i vente

Februar kommer til å bli særdeles avgjørende for de hvitkleddes sesong. Om Real Madrid makter å ta seg videre i Copa del Rey mot Celta Vigo, kommer februar måned til å by på  intet mindre enn åtte kamper. Derav to Copa del Rey-semifinaler, én åttendelsfinale i Champions League og fire bortekamper i ligaen – mot Osasuna, Celta Vigo, Valencia og Villareal.

Med nøkkelspillere ute med skade kan dette bli særdeles tøft for Zidanes mannskap.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Frank Håkon Abrahamsen

Frank Håkon er fra Herøy på Sunnmøre, er 21 år og jobber til vanlig som forpleiningssjef på fiskebåten Roaldnes. Han spiller for Tjørvåg IL, og har vært en velkjent skikkelse i målet til rødtrøyene helt siden han debuterte som tidenes yngste (14 år) for klubbens A-lag. Han følger La Liga tett, og har vært Real Madrid-supporter hele livet. Du finner han på Twitter; @FHabrahamsen.

Legg igjen en kommentar