Pontus Engblom ble i dag presentert som Strømsgodset-spiller. 

De to siste sesongers toppscorer i OBOS-ligaen ble i dag presentert som Strømsgodset-spiller. Han overtar nummer 9, som har blitt brukt av legenden Øyvind Storflor siden 2009. Storflor flyttet tilbake til Trondheim etter 2016-sesongen, og skal i 2017 spille for Ranheim.

Pontus Engblom startet sin karriere i GIF Sundsvall. Han imponerte stort i Sundsvall, og fikk etter dette kontrakt med storklubben AIK. Der slo han aldri helt gjennom, og ble lånt ut flere ganger. Før 2011-sesongen signerte han for FK Haugesund, men lyktes aldri helt i Tippeligaen. Han kom til Sandnes Ulf i 2015, og i løpet av sine to år har han scoret 43 seriemål for de lyseblå. Han ble toppscorer i OBOS-ligaen i begge sesongene sine i Ulf, og ble dessuten kåret til årets spiller i ligaen i 2016. Det skal bli spennende å se om Engblom klarer å bite bedre fra seg i Eliteserien for Godset denne sesongen, enn han gjorde for Haugesund da han var der. Han har i alle fall en drøss med selvtillit etter å ha scoret på bestilling på nest øverste nivå i to år.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar