Nordlys var første ute med at Tom Høgli og Tromsø er enige om en avtale.

Partene har flere ganger vært i samtaler den siste tiden, og nå har også klubben bekreftet at Høgli har signert en 3,5-årskontrakt som gjelder fra sommeren 2017.

– Jeg hadde også andre alternativ, men det var TIL jeg hadde lyst å spille for. Det skal bli veldig godt å komme tilbake til byen og jeg gleder med veldig til å bidra både på og utenfor banen. Det kommer til å bli en spennende utfordring, sier Høgli til klubbens nettsted.

Det har lenge vært kjent at backen skulle flytte til Tromsø sommeren 2017 etter at kontrakten med FC København går ut. Men selv om Høgli slutter seg til Tromsø 1. juli, vil den første kampen han er aktuell å spille, være hjemme mot Molde 6. august. Dette siden det norske overgangsvinduet først åpner 22. juli, som er midt i perioden Eliteserien har spillefri i sommer.

Også TILs sportssjef, Svein-Morten Johansen, som har jobbet lenge for å få avtalen i boks og vært åpen i media om at man arbeidet med en avtale, er fornøyd med å få Høgli tilbake til klubben.

– Det føles veldig trygt å få en kapasitet som Tom inn i prestasjonsgruppen vår. Han kommer til å bli en viktig brikke i byggingen av laget som skal etablere seg på øvre halvdel i Eliteserien, sier Johansen til til.no.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar