Signeringen av Omar Elabdellaoui har bidratt til å gjøre Hull til Premier Leagues mest aktive klubb i det pågående overgangsvinduet.

Elabdellaoui ble tidligere denne måneden hentet til klubben på en utlånsavtale fra Olympiakos. Samtidig ble Markus Henriksens overgang fra nederlandske AZ Alkmaar gjort permanent. Nordmannen var på utlån i Hull i fjor høst.

Alt i alt har Hull forsterket stallen med fem spillere den siste tiden. Ved siden av Elabdellaoui og Henriksen har Evandro Goebel (Porto), Oumar Niasse (Everton) og Lazar Markovic (Liverpool) kommet inn portene. De to sistnevnte er hentet på lån.

Ny manager har også klubben fått. 5. januar ble portugisiske Marco Silva ansatt som sparkede Mike Phelans erstatter i sjefsstolen. Den tidligere Olympiakos-manageren får dermed jobben med å løfte Hull ut av nedrykksgjørma i Premier League.

I øyeblikket har klubben kun Sunderland bak seg på tabellen. Opp til Swansea på trygg grunn skiller det to poeng.

Nettopp Swansea er den klubben i Premier League som følger nærmest Hull i antall januarsigneringer. Tre nye fjes har ankommet den walisiske storklubben. Everton. Middlesbrough, Stoke og West Ham har alle signert to spillere hver, viser en oversikt utarbeidet av Sky Sports.

(©NTB)

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar