Ulrik Yttergård Jenssen blir ikke med på Tromsøs treningsleir i Tyrkia på grunn av terroraksjonene som har vært i landet de siste årene.

– Det er så enkelt at jeg ikke er så begeistret over den situasjonen som er i Tyrkia. Jeg har tidligere vært oppi den terrorsituasjonen som var i Frankrike. Og det var ikke noe hyggelig. Derfor har jeg valgt ikke å bli med til Tyrkia, sier Yttergård Jenssen til NRK.

Yttergård Jenssen har tidligere spilt for Lyons akademi, og var i klubben under terroraksjonene i Paris i november 2015.

– Det var spesielt å oppleve at terror kunne skje så nært deg da jeg bodde i Frankrike, du gikk hele tiden og så deg over skuldra. Og jeg tippet jeg ville reist til Tyrkia med den følelsen. Derfor velger jeg å stå over, sier Yttergård Jenssen til NRK.

Treningsopphold med nederlandsk klubb

I Tromsø har man forståelse for Yttergård Jenssens ønske, og har fikset et treningsopphold i en annen klubb. TIL har ikke bekreftet det ennå, men ifølge NRK skal det dreie seg om Eredivisie-klubben Groningen, hvor storebror Ruben Yttergård Jenssen spiller.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar