(Fulham 4-1 Hull) Stefan Johansen scoret sitt sjuende mål for sesongen da Fulham banket Hull ut av FA-cupen. 

Stefan Johansen scoret hjemmelagets fjerde og siste mål i 4-1-seieren over Premier League-klubben Hull. Dermed er Fulham videre til den femte runden av FA-cupen. Hull, Adama Diomande og Omar Elabdellaoui, derimot, er ute av to cuper på tre dager.

Hull røk torsdag ut av ligacupens semifinale etter 2-3 sammenlagt mot Manchester United, selv om de på imponerende vis vant returoppgjøret 2-1 hjemme på KCOM Stadium. Den ferske treneren, portugisiske Marco Silva, stilte likevel med et sterkt mannskap på Craven Cottage.

Sone Aluko sendte hjemmelaget i ledelsen 16 minutter ut i kampen. Stefan Johansen startet det hele med en lang ball mot midtstopper Tomáš Kalas på bakerste stolpe. Tsjekkeren ruvet i lufta og fikk headet inn til Aluko som banket til på volley og inn i nettet.

Hull, med Adama Diomande og Omar Elabdellaoui i startoppstillingen, utlignet fire minutter etter sidebytte ved nysigneringen Evandro, før Fulham-spiss Chris Martin ga hjemmelaget ledelsen på ny få minutter etter.

Samme mann serverte venstreback Ryan Sessegnon som la på til 3-1 en halvtime før slutt. Kvarteret før slutt avsluttet Stefan Johansen en fantastisk ettermiddag for Fulham da han ekspederte inn 4-1 etter forarbeid av Tom Cairney.

Hull fikk to muligheter til å pynte på resultatet i sluttminuttene da de fikk tildelt to straffespark av dommer Paul Tierney, men Fulhams sisteskanse, Marcus Bettinelli sto opp til prøven.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Martin Sørvik

Tidl. Sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Hjelper óg til i lokalavisen Driva.

Legg igjen en kommentar