Mohamed Ofkir skal spille for belgiske Lokeren.

Det melder Lillestrøm.

– Trist for meg å forlate klubben og byen jeg ble så glad i. Stor takk til Kanari-fansen, klubben, spillere og ikke minst hele trenerapparatet. Jeg kunne ikke takke nei til et tilbud som dette, det har lenge vært min drøm å spille i utlandet og utvikle meg videre som en spiller. Jeg håper dere forstår mitt klubbvalg. Tusen takk for absolutt alt, sier Ofkir om overgangen ifølge lsk.no.

I Lokeren vil kantspilleren gjenforenes med Rúnar Kristinsson, som nå er trener i Lokeren. Kristinsson trente Lillestrøm frem til i høst, men fikk sparken da resultatene ikke levde opp til styrets forventninger og klubben risikerte å rykke ned etter hvert som sesongen nærmet seg slutten.

https://www.instagram.com/p/BP49JTbjq2f/?taken-by=lillestromsk

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar