Venstrebacken Patrick van Aanholt blir gjenforent med Crystal Palace-manager Sam Allardyce etter overgangen fra Sunderland.

Nederlenderen ble bekreftet klar for klubben mandag og blir dermed gjenforent med Sam Allardyce. De to var sammen i Sunderland før Allardyce ga seg som manager i klubben i 2016.

26-åringen har signert på en kontrakt som strekker seg over fire og et halvt år. Van Aanholt startet sin seniorkarriere i Chelsea og har vært på lån i både Coventry, Newcastle, Leicester og Wigan før han gikk til Sunderland i 2014.

– Jeg er glad for at Patrick har kommet til oss. Vi hadde stor suksess sammen i Sunderland, og han var en nøkkelspiller da klubben holdt seg i Premier League forrige sesong. Han vil tilføre vårt lag fart og energi. Han har gode defensive kvaliteter og har i tillegg egenskapene til å skape og score mål, sier Allardyce til Crystal Palace sin hjemmeside.

(©NTB)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Kvindesland

Legg igjen en kommentar