Torgeir Børvens tid i nederlandske Twente er over.

I en pressemelding skriver Twente at klubben og Børven er enige om å avslutte kontrakten som i utgangspunktet strakk seg til midten 2018. I løpet av tiden i Twente spilte Børven 38 kamper og scoret fire mål.

25 år gamle Børven spilte for Odd og Vålerenga før han dro til Twente tilbake i 2014. Høsten 2016 var han på lån hos Brann, men var kun involvert i fire kamper for klubben som til slutt endte på 2. plass i serien. I løpet av tiden i Brann scoret at han ett mål.

Tiden i både Odd og Vålerenga viste derimot at han vet hvor målet står med 24 mål på 65 kamper for Odd i alle turneringer, og 18 mål på 43 kamper for Vålerenga.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar