Edwin Gyasi må fortsatt trene alene.

Gyasi, som ønsker seg bort fra Aalesund, ble tatt ut av stallen onsdag 25. januar og har siden det trent for seg selv.

– Det er ingen endring med Edwin. Han må være klar på at han selv har lyst til å bidra. Når han er klar, så er vi klare mot at han er med på våre premisser, sier Aalesund-trener Trond Fredriksen om situasjonen til Sunnmørsposten.

Den 25 år gamle kantspilleren kom til Aalesund i forkant av forrige sesong og scoret 6 mål og hadde 5 målgivende pasninger og spilte 1633 minutter i Tippeligaen i fjor. Gyasi var svært delaktig i Aalesunds gode form utover høsten hvor de over de siste 13 kampene tok 29 poeng – like mange som Rosenborg over samme periode, noe som gjorde at klubben ikke bare berget plassen i landets øverste divisjon, men endte opp på en respektabel 9. plass.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar