Den islandske landslagspilleren Kristinn Jónsson er klar for Sogndal. Han har signert en kontrakt ut 2017-sesongen.  

Sogndal meldte i går på sin hjemmeside at Kristinn Jónsson er klar for klubben. Jónsson er en islandsk venstreback som kommer fra Sarpsborg 08, hvor han spilte forrige sesong. Tidligere har han spilt for Bredablik på Island og Brommapojkarna i Sverige. I følge hjemmesidene til Sogndal er Jónsson en offensiv og moderne venstreback. Han har allerede spilt en kamp for Sogndal, en treningskamp mot Kristiansund hvor han imponerte sportslig leder Håvard Flo og resten av teamet nok til å få kontrakt.

Kristinn Jónsson har hele 32 aldersbesteme og 7 A-landskamper for Island. Han spilte senest i januar i år to landskamper (mot Kina og Chile), og skal i februar være med A-landslaget til Las Vegas for å spille treningskamp mot Mexico. Han blir derfor borte fra deler av Sogndals treningsleir på Gran Canaria.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar