Prosess. Grundig evaluering. Kartlegging. Realitetsforhandlinger. Prosess. Nå kan vi endelig legge bort tåkepraten og se fremover mot nye muligheter med den første svenske landslagstreneren siden 1988. Lykkes Lars Lagerbäck med å gjenreise det norske folkets tro på herrelandslaget?

Den 68 år gamle Lars Lagerbäck er ansatt som ny norsk landslagssjef etter Per-Mathias Høgmo. Mesterskapsspesialisten fra Södermanland skal lede landslaget mot det første mesterskapet siden EM i 2000.

Kan Lars Edvin dra til Russland med et norsk landslag og ikke bare på studietur i 2018? Eller må vi vente til et EM, der «hele» Europa får plass, i 2020?

Allerede nå kan du spille på ulike scenarier med Lars Lagerbäck som norsk landslagssjef. Tar han verdens 84.beste fotballnasjon forbi land som Færøyene, Kapp Verde, St. Kitts and Nevis og Curacao på FIFA-rankingen?

Nå kan du spille på hvor mange poeng Lagerbäck tar med Norge i 2017, om vi sjokkere og drar til VM i 2018 og om Norge feirer tiårsjubleum for sitt første europamesterskap med å være kvalifsert til EM 2020. Norges plassering på FIFA-rankingen om fire år.

Lars Lagerbäcks tre første kamper som norsk landslagssjef:

26.03.2017
Nord-Irland – Norge

10.06.2017
Norge – Tsjekkia

01.09.2017
Norge – Aserbajdsjan

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar