Forrige runde kan bli oppsummert i ett ord: Lukaku. Det var lite som var interessant i forhold til de fire ballene belgieren satte bak en forfjamset Bournemouth-keeper. Utrolig nok blir ikke forrige rundes helt med i denne rundens tips, da vi har troen på en annen trio på topp.

Keeper og forsvar:

Lee Grant – 4,4 – Stoke (Palace, H)
Valget på Grant som sisteskanse går mest på hvilket lag som står på motsatt banehalvdel. For all del, Stoke er alltid vanskelig å møte på Britannia, men Sam Allardyce sitt mannskap har vært horible i det siste. Det er ikke et lite prosjekt å ordne opp i et lag som taper 0-4 mot Sunderland. Her finnes det absolutt muligheter for Grant å stenge buret.

Chris Brunt – 5,1 – West Bromwich (West Ham, B)

West Ham borte er ikke nødvendigvis noe som lyser «få den på». Det varieres veldig i kvalitet på London Stadium, så det er vanskelig å spå om West Brom kan knyte igjen sekken. For å spinne videre på referanser fra Wildcard FC, så skal Brunt ha et gjennomsnitt på seks poeng per kamp siden hans inntreden litt ut i sesongen. Ikke rart Solseth og Sleipnes er sjokkert over en eierandel på kun 4 %.

Alfie Mawson – 4,5 – Swansea (Leicester, H)

Rundens joker. Det er vanskelig å stille et lag fullt av stjerner på Fantasy. Derfor må man innimellom se til hylla med de aller beste tilbudene. Swansea har en oppadgående kurve, og man kan si Leicester, mildt sagt, har det motsatte. Å vinne Premier League for å muligens rykke ned sesongen ville vært rart, trist og morsomt på samme gang. De regjerende mesterne så tannløse ut mot Manchester United i forrige runde. En clean sheet kan ligge i potten for Mawson, men husk at forsvarsspilleren også har puttet to mål på de siste fem kampene.

Seamus Coleman – 5,8 – Everton (Middlesbrough, B)

Vingbackene til Everton har blitt som den ene hvite sjokoladen i konfektesken – den alle vil ha. Everton er inne i en meget god periode. De har vist at de kan tette igjen bakover hvis de vil, og vi har også erfart at Coleman og Baines er meget offensive.

Midtbane:
Alexis Sanchez – 11,8 – Arsenal (Hull, H)

Arsenal skal visstnok hatt et krisemøte for å klarne opp i bølgedalen de er inne i. Hjemme mot Hull burde være en god anledning til å slå tilbake. Det er ingen tvil om hvilke kvaliteter «The Gunners» har inne, og spesielt den største stjerna i Sanchez. Et kapteinsalternativ hvis man tror at kvalitet kan trumfe form.

Alexis Sanchez of Arsenal

ALLTID FARLIG: Alexis Sanches kan gi god uttelling denne helgen. (Foto: BPI/Digitalsport)

Eden Hazard – 10,2 – Chelsea (Burnley, B)

Målet belgieren putter i forrige runde, samt 25 poeng på siste fire rundene, er et godt tegn på at man ikke skal avskrive førstevalget på Chelseas venstrekant. Mange kritikere roper høyt når vingen har litt tørke, men han slår som regel alltid tilbake.

Gylfi Sigurdsson – 7,4 – Swansea (Leicester, H)

Islendingen virker som en must have med tanke på form, kampprogram og pris. På de siste fem rundene har midtbanespilleren syv poeng i snitt. Til 7,4 er må han bli regnet som et røverkjøp. Leicester hjemme kan by på mange FPL-poeng for Swansea-fansens favoritt.

FORMSPILLER: Swansea og Gylfi Sigurdsson har vist gode takter i det siste. (Foto: BPI/Digitalsport)

Raheem Sterling – 7,8– Man City (Bournemouth, B)

Pep Guardiola ser ut til å ha fått fart på maskineriet i den lyseblå delen av Manchester. City har scoret åtte mål på de siste tre. Samtlige av de offensive spillerne har sett friske ut, og det inkluderer den tidligere Liverpool-spilleren. Kommer inn til en mer vennlig pris enn Kevin de Bruyne.

Angrep:
Gabriel Jesus – 9,2 – Man City (Bournemouth, B)

Til info: avsnitt fritt for ordspill. Jesus er en annen spiller i Citys offensive rekker som har imponert. På de to kampene angriperen har startet har han sanket hele 24 FPL-poeng. Stort bedre debut i Premier League er vanskeligere å gjøre. Bortekamp mot Bournemouth, som slapp inn seks sist, gjør Agüeros konkurrent enda mer attraktiv.

Zlatan Ibrahimovic – 11,6 – Man United (Watford, H)

Svensken fortsetter med å sanke poeng jevnt og trutt. Det er sjelden det eksploderer, men Zlatan gjør jobben sin. Hvis det noengang skulle eksplodere, vil Watford på Old Trafford være en fin anledning. Et av flere gode valg til kapteinsvalget.

KONGEN: Zlatan Ibrahimovic har bevist at han har Premier League-nivået inne. (Foto: Philip Oldham, BPI/Digitalsport)

Jermaine Defoe – 7,8 – Sunderland (Southampton, H)
Sunderland-angriperen ser ut til å være født til å score mål. Seks mål på de seks siste sier sitt. Har spilt seg til å bli det beste alternativet i priskategorien under de dyreste stjerneangriperne. Over lengre perioder vet man at Defoe vil levere for ditt Fantasy-lag.

Rundens kaptein:
Alexis Sanchez –
Til tross for formdupp gir vi kapteinsbindet til chileneren. Enten han spiller helt på topp eller på kanten, har spilleren vist at han kan levere. 

Rundens billigspiller:
Peter Crouch (4,9 m) – 
Kommer inn til en svært billig penge, samt møter et Palace i elendig form.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):

Henrikh Mkhitaryan (3,0%) – Leverte mål og assist i forrige runde. Møter Watford hjemme i helgen.

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Adam Lallana (18,8%) – 
Både Liverpool og Lallana har vært nitriste i det siste. Ser nesten ut som engelskmannen har gått tom for energi.

Lykke til!

Send gjerne inn ditt lag på Twitter til @FantasyPLNorge

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar