Jonas Svensson er i dag med på benken for AZ og kan med det få sin debut for klubben fra Alkmaar. 

Svensson som ble klar for AZ i januar etter overgangen fra Rosenborg, kan i dag få sin første kamp for klubben. På motsatt banehalvdel står Heerenveen med to nordmenn fra start og en på benken. Martin Ødegaard og Morten Thorsby starter nemlig for hjemmelaget, mens Dennis Johnsen sitter på benken. Vi kan med det få fire nordmenn på banen i kampen mellom lagene som ligger på femte- og sjuendeplass i den nederlandske Eredivisie.

Jonas Svensson har spilt for Rosenborg siden 2009. Før han dro til Rosenborg spilte han for Verdal og Levanger. Svensson har spilt høyreback de siste sesongene, og her han vært så god over lengre tid at han både har fått sin debut på landslaget (2016) og blitt kåret til årets forsvarsspiller i Tippeligaen både i 2015 og 2016. Han var også visekaptein i 2016-sesongen og fikk meg seg 236 offisielle kamper for Rosenborg mellom 2009 og 2016.

Kampen går for øvrig av stabelen klokken 14.30 i dag, og vises på Viaplay.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar