José Mourinho (54) planlegger store signeringer til sommeren. 

Manchester United-manager José Mourinho vil prøve å hente Real Madrid-stjernen Toni Kroos til Old Trafford, melder The Independent.

Tyskeren var nær en overgang til Manchester United i 2014, ifølge tidligere United-manager David Moyes. Skotten hevder at alt lå til rette for at Kroos skulle komme til Manchester United sommeren 2014.

Slik gikk det ikke. Moyes fikk sparken i april, og Kroos ble Real Madrid-spiller noen måneder senere.

Vil hente flere stjerner

Mourinho hentet inn Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba og Zlatan Ibrahimović for enorme summer i fjor sommer. Og portugiseren skal også ha store planer for det kommende overgangsvinduet, som åpner 1. juli. I tillegg til Toni Kroos skal Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann være et mål for Manchester United til sommeren.

Premier League-klubben skal angivelig ha kommet til enighet om en overgang til sommeren med representanter for Griezmann i januar. Franskmannen, derimot, skal ha stilt krav om Champions League-fotball neste sesong samt at han vil avvente og se om Real Madrid, Atléticos byrival, vil melde seg på i kampen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Martin Sørvik

Tidl. Sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Hjelper óg til i lokalavisen Driva.

Legg igjen en kommentar