Owen Coyle (50) er ferdig som Blackburn-manager.

Owen Coyle har fått sparken som Blackburn-manager etter kun ni måneder på Ewood Park. Det melder Championship-klubben på sine hjemmesider.

Skottens siste kamp ble FA-cupens 5. runde og oppgjøret mot Manchester United, en kamp Blackburn tapte 2-1. Klubben ligger for øyeblikket nest sist i Championship, og har kun vunnet sju av 31 ligakamper denne sesongen.

Coyle er for mange kjent fra sin tid som Burnley-manager. Han ledet klubben til et historisk opprykk til Premier League i 08/09-sesongen. Og selv om det ble en 18. plass og nedrykk i deres aller første sesong i det øverste selskap, sjarmerte de Fotball-England med å blant annet slå lag som Manchester United og Tottenham hjemme på Turf Moor.

50-åringen har tidligere også trent Falkirk og og St. Johnstone i hjemlandet Skottland, Houston Dynamo i USA og Bolton og Wigan i England.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Martin Sørvik

Tidl. Sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Hjelper óg til i lokalavisen Driva.

Legg igjen en kommentar