Det er ligacupfinale i helgen, men det stopper ikke Premier League og Fantasy-spillere. Likevel kan det by på problemer for mange, da både United og Southampton naturligvis ikke spiller for Fantasy-poeng. Det gjør heller ikke deres respektive motstandere for runde 26 – City og Arsenal.

Keeper:

Hugo Lloris – 5,5 – Spurs (Stoke, H)

Hugo Lloris er førstemann ut i ukens tips. Tottenham har vært god bakover hele sesongen og Lloris skal ha sin del av æren for det. Er, sammen med Chelsea, det laget som har sluppet inn minst, med bare 18 baklengs. Tottenham har ikke vært i sin beste form i det siste, men Stoke på hjemmebane bør resultere i tre poeng og forhåpentligvis clean sheet for Lloris.

Forsvar:

Chris Brunt – 5,1 – West Brom (Bournemouth, H)

Den rutinerte 32-åringen får igjen tillit hos våre 11 utvalgte. Brunt leverer stadig poeng, både i form av clean sheets og målpoeng. Deres motstander, Bournemouth, sliter også for tiden – noe som kan bety poeng for Tony Pulis´ kaptein. West Brom ligger også på en sterk 8. plass, og er med det klare favoritter foran helgens oppgjør.

Marcos Alonso – 6,7 – Chelsea (Swansea, H)

Chelsea har ikke holdt nullen på hele tre kamper, noe som er uvant kost for de blå fra London. Men når motstanderene er Liverpool, Arsenal og hjemmesterke Burnley er det ikke så rart. Swansea er også i fin form om dagen, men er et hakk ned fra de tre nevnte lagene. Alonso er fast inventar på dette Chelsea-laget som cruiser mot seriegull, men Conte tillater sannsynligvis ikke noe avslapping helt ennå.

Seamus Coleman – 5,9 – Everton (Sunderland, H)

Ukens siste forsvarsspiller står i likhet med Brunt igjen fra forrige ukes tips. Leverte med clean sheet forrige runde, og Coleman står nå med hele seks runder på rad med god uttelling. for hjemmesterke Everton bør Sunderland være overkommelig, og så lenge de greier å stoppe trusselen fra Defoe, mener vi det er store sjanser for både smultring og målpoeng for Coleman – uten at det skal jinxes.

Midtbane:

Sadio Mané – 9,3 – Liverpool (Leicester, B)

Tilbake igjen med et aldri så lite smell mot Tottenham, etter Afrika-mesterskap og en dårlig kamp mot Hull. Mané er som regel best hjemme på Anfield, men med Leicesters horrible form, samt Champions League-spill i midtuken, har vi troen på senegaleseren foran GW 26. Liverpool trenger også seirer fremover for å henge med i kampen om en topp 4-plassering, og da ligger mye i hendene til Mané.

I FORM: Blir det mer jubel for Sadio Mané og Liverpool?

Eden Hazard – 10,3 – Chelsea (Swansea, H)

Man blir aldri klok på Eden Hazard. Selv om han utvilsomt er en verdensklassespiller, har prestasjonene variert en del i årets sesong. I en runde uten stjerner som Alexis Sanchez og Zlatan Ibrahimovic, er det kanskje denne runden Hazard vil vise seg fra sin beste side. Liker seg også godt på hjemmebane, og den lille magikeren er en sterk utfordrer til kapteinsbindet denne runden.

Nacer Chadli – 6,0 – West Brom (Bournemouth, H)

Nacer Chadli er nestemann ut. Startet karrieren på The Hawtorns med et brak, men har slitt med både skader og form siden. Belgieren ser nå ut til å ha komt tilbake på rett spor og står med tre målpoeng på de fire siste kampene. Bournemouth, som gjester West Brom lørdag, er vant til målrike oppgjør, og kan ikke sies å være bunnsolide bakover. Chadli til 6,0 kan være et godt kjøp.

Christian Eriksen – 8,7 – Spurs (Stoke, H)

Sist ut i midtbaneleddet er Christian Eriksen. Dansken og Tottenham har slitt litt i det siste, senest med et sviende 2-0-tap på Anfield. Spurs bør være hevnlystne og trenger i likhet med Liverpool poeng mot disse motstanderne for å henge med topp 4-striden. I sterk konkurranse med lagkamerat Dele Alli, velger vi Eriksen. Mest på grunn av magefølelse, men også dødballtrusselen og prisen, som er hakket billigere.

HEVNLYSTEN: Spurs har mye å revansjere etter bortetapet for Liverpool. (FOTO: Michael Zemanek / BPI)

Angrep:

Harry Kane – 11,2 – Spurs (Stoke, H)

Enda en Tottenham-spiller i ukens tips, og Harry Kane er mannen som fyller opp Tottenham-kvoten. Har vist også i år at han kan score mål, selv om han har vært litt mer ustabil. Vi har uansett troen på engelskmannen denne runden, og også han er et godt kapteinsvalg. Denne runden sier vi ikke nei til at Eriksen spiller fri Kane et par ganger…

Romelu Lukaku – 9,9 – Everton (Sunderland, H)

6 mål på de 3 siste hjemmekampene sier sitt. Lukaku liker seg godt på Goodison Park. Etter en skuffende bortekamp for Lukaku mot Middlesbrough sist, er det duket for 3 nye poeng for Everton. Spiller også mot bunnlaget Sunderland som kun har tatt poeng i 3 av 12 bortekamper hittil denne sesongen. Det er altså lov å forvente at Lukaku leverer poeng for ditt Fantasy-lag.

Troy Deeney – 6,7 – Watford (West Ham, H)

Sistemann i ukens tips er Troy Deeney. Har mest poeng av de «billige» alternativene og før møtet med Manchester United på Old Trafford, har Deeney tre mål på tre kamper. Watfords kaptein kan være en fin differensial for ditt lag og er veldig budsjettvennlig, noe som åpner opp for dyrere alternativer andre steder.

 

Rundens kaptein:

Romelu Lukaku – Kapteinen denne runden blir Romelu Lukaku. Med gode alternativer i Kane og Hazard, holder vi en knapp på Lukaku, både på grunn av form og motstander.

Rundens billigspiller: 

Lazar Markovic – Det tynnes ut i rekkene med billigspillere, og ukas billigspiller blir et lite langskudd. Markovic har vært frisk for Hull etter ankomsten. Selv om han ikke har levert i Fantasy-poeng, kan han fort gjøre det mot bortesvake Burnley.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):

Manuel Lanzini (1,0 %) – Rundens differensial er ikke valgt av mer enn 1,0 %. Når sesongen nærmer seg slutten og du må ta igjen de foran, er det viktig med gode differensialer. Manuel Lanzini kan være en sånn. Argentineren storspilte forrige helg, og har også et fint program fremover selv om de møter Chelsea i neste runde.

Rundens donk (Valgt av minst 15 %): 

Tom Heaton – Denne rundens donk er faktisk en keeper. Heaton har vært god for Burnley i år, og spesielt på hjemmebane. Borte har det ikke gått like bra, og står med kun ett poeng på bortebane. Når de da har fire bortekamper på rad, donkes Tom Heaton for både denne runden, og de tre neste.

 

PS: Når det oppstår blanke runder i Fantasy, i dette tilfellet for fire lag, må man ofte ta «hits» for å få et fullverdig lag. Les gjerne om tankene våre rundt dette her. Lykke til!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar